Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Έναρξη πιλοτικής εφαρμογής της τεχνολογίας WiMax από την Q-TELECOM

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 06/04/2006

Η Q-TELECOM, ως ο μόνος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός φορέας στην χώρα, ανακοινώνει την έναρξη πιλοτικής εφαρμογής της τεχνολογίας WiMax στα 3.5 GHZ για την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών και τηλεφωνίας.

Η πρωτοπορία της Q στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω της σταθερής ασύρματης πρόσβασης με την τεχνολογία WiMax, επιβεβαιώνει τη θετική ανταπόκριση της εταιρείας στην πρωτοβουλία του Κράτους, και ιδίως της ΕΕΤΤ, για την προώθηση της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στους τομείς των ασύρματων επικοινωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Q-TELECOM διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία στην εφαρμογή της τεχνολογίας ασύρματης σταθερής πρόσβασης, αναπτύσσοντας τις υπηρεσίες της πάνω στην πανελλαδική άδεια των 3.5GHZ που κατέχει από το 2001. Από τον Οκτώβριο του 2004 ξεκίνησε την συστηματική εμπορική παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Σταθερής Τηλεφωνίας (φωνή, δεδομένα, internet, μισθωμένα κυκλώματα, VPNs) μέσω του δικτύου Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης με την ονομασία Q BWB “Q Broadband Wireless Business Services” σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, καλύπτοντας ήδη τις ανάγκες της σύγχρονης εταιρίας για καινοτόμες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Στόχος της Q είναι η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών μέσω της τεχνολογίας WiMAX στο ευρύ κοινό από το 2007, ώστε οι συνδρομητές της να αποκτήσουν επιπλέον επιλογές στις υπηρεσίες γρήγορου internet και σταθερής τηλεφωνίας, σε άριστη ποιότητα και ελκυστικές τιμές μέσα από απλές διαδικασίες παραγγελίας και εγκατάστασης.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top