Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

HP Deskjet 6940

Τεχνολογία » Hardware - 14/04/2006

Η HP παρουσίασε πρόσφατα τον HP Deskjet 6940, έναν έγχρωμο inkjet εκτυπωτή που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, υψηλή ταχύτητα και επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις σε προσιτή τιμή. Με δυνατότητα ενσύρματης εκτύπωσης Ethernet που εξυπηρετεί τη σύνδεση με έως πέντε υπολογιστές, η νέα πρόταση της ΗΡ επιτρέπει, τόσο σε οικιακούς, όσο και επαγγελματίες χρήστες να είναι ακόμη πιο παραγωγικοί.

Ειδικότερα, ο HP Deskjet 6940 προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης έως 36 σελίδες/ λεπτό για ασπρόμαυρα αρχεία και 27 σελίδες/ λεπτό για έγχρωμα αρχεία. Σημειώνεται ότι με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι συμβατά τα υψηλής χωρητικότητας δοχεία μελανιού HP 339 Black και HP 344 Tri-Colour Inkjet, ο προαιρετικός δίσκος 250 φύλλων χαρτιού και το αξεσουάρ αυτόματης εκτύπωσης δύο όψεων, τα οποία προσφέρουν ακόμη υψηλότερη απόδοση.

Επιπλέον, ο νέος αυτός εκτυπωτής προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών που αντιστέκονται στο ξεθώριασμα για γενιές, όταν χρησιμοποιούνται μελάνια HP Vivera με βελτιστοποιημένη ανάλυση έως 4800 (dpi) 3 ή προαιρετικά χρώμα έξι μελανιών4. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι χρήστες που επιθυμούν, μπορούν να συνδέσουν τη φωτογραφική τους μηχανή (εφόσον διαθέτει τη λειτουργία PictBridge) στη μπροστινή USB θύρα του εκτυπωτή και να εκτυπώσουν φωτογραφίες χωρίς να απαιτείται η χρήση υπολογιστή. Μάλιστα, ότι ο HP Deskjet 6940 εκτυπώνει πανοραμικές φωτογραφίες τυπικού και προσαρμοσμένου μεγέθους έως 215 x 610 mm, με ή χωρίς περιθώρια5 και διατίθεται με το λογισμικό HP Photosmart Premier που επιτρέπει την οργάνωση και επεξεργασία των ψηφιακών φωτογραφιών.

Σημειώνεται τέλος, ότι ο HP Deskjet 6940 υποστηρίζει Windows, 98 SE, Me, 2000 Professional, XP και Macintosh Mac OS X v10.2, 10.3 και νεότερο.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Ο νέος εκτυπωτής HP Deskjet 6940, διατίθεται στην ελληνική αγορά, σε τιμή λιανικής €139. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

- Με την αγορά των HP Auto Two-Sided Print Accessory ph5712 & HP 250-sheet Paper Tray pt3447. Δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο και αγοράζονται ξεχωριστά

- Σύμφωνα με την Wilhelm Imaging Research Inc., οι φωτογραφίες που εκτυπώνονται σε χαρτί HP Premium Plus Photo Paper με τη χρήση αυθεντικών δοχείων μελανιού HP inkjet αντιστέκονται στο ξεθώριασμα για γενιές, όταν αποθηκεύονται κάτω από γυαλί. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.hp.com/eur/faderesistance ή www.wilhelm-research.com

3 Έως και 4800 x 1200 dpi βελτιστοποιημένη έγχρωμη ανάλυση κατά την εκτύπωση από υπολογιστή και 1200 dpi εισόδου.

4Η εκτύπωση έξι μελανιών είναι διαθέσιμη με την αγορά των δοχείων HP 348 Photo ή HP 100 Grey Inkjet. Δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο και αγοράζονται ξεχωριστά

5 Με τη χρήση χαρτιών μπροσούρας και φωτογραφίας για εκτύπωση χωρίς περιθώρια.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top