Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Με την νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας Aqua Vibes της Oriflame

Woman - 06/05/2006

Αμεση ανακούφιση από τον ήλιο

Οι διακοπές πρέπει να είναι περίοδος ξεκούρασης και αναζωογόνησης για τον οργανισμό μας, γεγονός που θα έχει και θετική επίδραση στην εξωτερική μας εμφάνιση. Πολύ συχνά όμως, όχι μόνο δεν γυρίζουμε ανανεωμένες από τις διακοπές μας, αλλά, αντιθέτως, περισσότερο ταλαιπωρημένες, και μάλιστα με «σημάδια» εμφανή στο δέρμα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε φέτος, για να επιστρέψουμε πιο λαμπερές, είναι να εφαρμόσούμε μερικές απλές συμβουλές ομορφιάς.
Μην το παρακάνετε με τον ήλιο και ανακουφιστείτε άμεσα από την καλοκαιρινή ζέστη με την νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας Aqua Vibes της Oriflame. Μόνο τον Ιούνιο με έκπτωση 30 %.
.

Aqua Vibes Ice Lifting Mask είναι αναζωογονητική μάσκα προσώπου που ενυδατώνει άμεσα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Χαρίζει στο δέρμα τόνωση και ζωντάνια.
Aqua Vibes Spray Toner είναι τονωτικό σπρέι για να δροσιστείτε οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.
Aqua Vibes Stick SPF 6 είναι ισχυρό ενυδατικό προϊόν που αποκαθιστά τη υγρασία της επιδερμίδας. Απλώστε το στους κροτάφους σας με κυκλικές κινήσεις και συνεχίστε στο πρόσωπο και στο λαιμό.
H Oriflame (Τηλ. 210 6875.800) είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών παγκόσμια, με πωλήσεις σε 60 χώρες.
Η Oriflame τηλ. 2106875800, ( www.oriflame.gr ) προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, αρώματα και σειρά μακιγιάζ που προωθούν περισσότεροι από 1.700.0000 ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πωλήσεων (Consultants). Παρόλο που η εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο όραμα της επιχειρηματικής ευκαιρίας: Φυσικά Σουηδικά καλλυντικά που πωλούνται από φίλο σε φίλο. Η Oriflame είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος, World Childhood Foundation
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top