Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Δυναμική είσοδος της SONY στην αγορά των φωτογραφικών μηχανών D-SLR

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 09/05/2006

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το νέο της brand name α, με το οποίο θα πραγματοποιήσει μια αποφασιστική, δυναμική είσοδο στην απαιτητική αγορά των φωτογραφικών μηχανών D-SLR (Digital Single Lens Reflex).

Η παρουσία της Sony σε αυτό το χώρο αναμένεται να σημειώσει μεγάλη αίσθηση, καθώς τα νέα μοντέλα των ψηφιακών της φωτογραφικών μηχανών που θα φέρουν την ονομασία α (προφέρεται «άλφα»), θα ανοίξουν νέους συναρπαστικούς κόσμους δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας σε όσους αγαπούν την ψηφιακή φωτογραφία χάρη στην εκπληκτική τους σχεδίαση, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και την πληθώρα γνωρισμάτων που θα διαθέτουν.

Το α, το πρώτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου, συμβολίζει ξεκάθαρα την υπεροχή και την ηγετική θέση της Sony στο συναρπαστικό νέο κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας. Για τα νέα της μοντέλα, η Sony θα αξιοποιήσει στο έπακρο την τεράστια εμπειρία της, τόσο στον τομέα της κατασκευής εκπληκτικά μικρού μεγέθους ηλεκτρονικών συσκευών όσο και στον τομέα της ψηφιακής φωτογραφίας, προσφέροντας στους ερασιτέχνες φωτογράφους αλλά και στους φανατικούς λάτρεις της ψηφιακής φωτογραφίας νέα επίπεδα ποιότητας και δημιουργικής ευελιξίας.

Στα προϊόντα που θα χρησιμοποιούν το νέο brand name α θα περιλαμβάνονται ακόμα εναλλάξιμοι φακοί καθώς και μια μεγάλη γκάμα συναρπαστικών αξεσουάρ. Τα νέα μοντέλα θα χρησιμοποιούν επίσης το δημοφιλές σύστημα στήριξης φακών που έχει αναπτύξει η Konica Minolta για τις φωτογραφικές της μηχανές SLR Maxxum/Dynax, ανεβάζοντας έτσι ακόμα ψηλότερα τον πήχη της αξιοπιστίας και της ποιότητας κατασκευής.

Με το brand name α, η Sony διαφοροποιεί τη νέα της σειρά φωτογραφικών μηχανών από τις επιτυχημένες compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™. Η Sony θα συνεχίσει να προωθεί τα προϊόντα α και Cyber-shot υπό τις δύο αυτές ξεχωριστές εμπορικές ονομασίες.

Το πρώτο «κύμα» προϊόντων με τη νέα ονομασία α θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2006.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top