Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Kodak Gallery

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 10/05/2006

Η Kodak σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο συναισθηματικό διαφημιστικό σποτ του «Kodak Gallery» που σαγήνευσε εκατομμύρια τηλεθεατές πέρσι.. Τώρα, οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει τις δικές του φωτογραφίες στο ίδιο Gallery, αφού επισκεφθεί το website της Kodak, www.kodak.com .

Οι επισκέπτες του www.kodak.com χρησιμοποιώντας ένα αποκλειστικό, δωρεάν online εργαλείο, μπορούν να εισαγάγουν έως 5 δικές τους ψηφιακές φωτογραφίες στη διαφημιστική ταινία για το Gallery της Kodak και στη συνέχεια να δουν το δικό τους μονταρισμένο σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων, αλλά και να το στείλουν μέσω email σε διάφορους παραλήπτες. Αυτό το διαφημιστικό σποτ στο Gallery που μπορεί να συμπληρωθεί με μουσική, σκηνές και διαλόγους από την πρωτότυπη τηλεοπτική διαφημιστική ταινία, θα παραμείνει στη διάθεση όλων όσων επιθυμούν να το δουν μέσω του email link, το λιγότερο για 30 ημέρες.

Όπως ανέφερε η Marianne Samenko, Διευθύντρια Worldwide Brand Communications και Αντιπρόεδρος του Consumer Digital Group, «Έχουμε λάβει εκατοντάδες γράμματα και e-mails από τότε που βγήκαν στον “αέρα” τα τηλεοπτικά σποτ του Kodak Gallery. Οι άνθρωποι μας έλεγαν πόσο συγκινήθηκαν από τις συναισθηματικές φωτογραφίες και τις ιστορίες του σποτ και πόσο αληθινά κατέδειξε την ικανότητα της Kodak να προστατεύει και να βοηθά στην κοινή χρήση αυτών των φωτογραφιών. Έτσι λοιπόν, θέλαμε να μοιραστούμε την εμπειρία του Gallery με αυτούς τους ανθρώπους και να την κάνουμε πιο προσωπική, εντάσσοντας μέσα και τις δικές τους φωτογραφίες».

Πως Λειτουργεί

Μέσα στην κεντρική του www.kodak.com, υπάρχει η ένδειξη «add your pictures to our commercial» και με τη χρήση ενός εύκολου εργαλείου upload, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει και να προσθέσει έως 5 ψηφιακές φωτογραφίες που έχει στον Η/Υ του και στη συνέχεια να παρακολουθήσει Online το διαφημιστικό διάρκειας 60 δευτερολέπτων ή και να επιλέξει να το μοιραστεί με γνωστούς και φίλους

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα “δημιουργίας” πολλών διασκευών του διαφημιστικού σποτ, χρησιμοποιώντας διάφορες φωτογραφίες. Επιπλέον, ο επισκέπτης αφού παρακολουθήσει το σποτ, μπορεί προαιρετικά να συνδεθεί με το Kodak Easyshare Gallery – την πρώτη online υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών και εκτύπωσης – χωρίς καμία χρέωση, απλά πατώντας ένα online link.

Στο διαφημιστικό σποτ, ένας ξεναγός βοηθά μία ομάδα παιδιών να εξερευνήσουν το Kodak Gallery, μία τεράστια έκθεση με αμέτρητες φωτογραφίες σπουδαίων και καθημερινών στιγμών. Ο ξεναγός προτρέπει τα παιδιά να ακούσουν τις φωνές από τις φωτογραφίες που λένε «Keep me. Protect me. Share me. And I will live forever» (Κράτα με. Προστάτευσέ με. Μοιράσου με. Και θα ζήσω για πάντα).


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top