Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Αυτόματοι πωλητές «SIELAFF»

Τεχνολογία - 11/05/2006

Η εταιρία Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ εξειδικευμένη σε τραπεζικά συστήματα, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον τομέα Αυτόματων Πωλητών και πρόσφατα παρουσίασε τα τελευταία μοντέλα στην έκθεση Franchise στην οποία έλαβε μέρος. H Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης της Γερμανικής κατασκευαστικής εταιρίας αυτόματων πωλητών SIELAFF στην Ελλάδα, η οποία κατασκευάζει και πουλάει αυτόματους πωλητές από το 1886 και διαθέτει παραρτήματα σε όλη την Ευρώπη.
Η SIELAFF είναι η μοναδική κατασκευαστική εταιρία που μπορεί να προτείνει γκάμα μηχανών ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι αυτόματοι πωλητές, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου, μπορούν να προσφέρουν από ζεστούς ή κρύους καφέδες , αναψυκτικά, νερά ή φρέσκα φαγητά, σαλάτες σε συσκευασία, σνακ καθώς επίσης, μπορεί να υπάρξει συνδυασμός όλων αυτών.
.

Μερικοί από τους αυτόματους πωλητές προϊόντων που ξεχωρίζουν:
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΖΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ: Ο αυτόματος πωλητής ροφημάτων CIS 500 προσφέρει μεγάλη γκάμα ζεστών και κρύων ροφημάτων. Απολαυστική αίσθηση γεύσης και ποιότητας στους καφέδες.
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ESPRESSO: Η μηχανή πώλησης CVS 500 έχει την δυνατότητα πώλησης espresso και παραπλήσιων καφέδων. Διαθέτει ενσωματωμένο αλεστή για τον καφέ δίνοντας του τέλειο άρωμα και γεύση.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ: Το αυτόματο μηχάνημα πώλησης τσιγάρων SCT 300 LD έχει χωρητικότητα από 295 έως 582 πακέτα τσιγάρων σε διαφορετικές διαστάσεις και μάρκες. Επίσης το ίδιο μηχάνημα έχει την δυνατότητα πώλησης και άλλων προϊόντων όπως τηλεκάρτες, κάρτες ανανέωσης χρόνου κ.λ.π.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ SNACK ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ: Το αυτόματο μηχάνημα πώλησης FS 2020 έχει την ικανότητα πώλησης πρόχειρου φαγητού, γυάλινων φιαλών καθώς και αναψυκτικών σε κουτάκι.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ SNACK ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ: Το μοντέλο FS 1500 είναι ένας πλήρες ηλεκτρονικός αυτόματος πωλητής, παρόλο το μικρό του πλάτος (70 cm). Μπορεί να χορηγήσει μεγάλη γκάμα από snacks (σοκολάτες, γκοφρέτες) και αναψυκτικών σε μπουκάλι ή σε κουτάκι.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΚΙΑ: Η σειρά αυτόματων πωλητών FK είναι πρότυπης σχεδίασης και κατασκευής, επιτρέποντας κοινά μέρη να χρησιμοποιηθούν σε όλη την σειρά. Η πολυετή εμπειρία της Sielaff εξασφαλίζει στον πελάτη υψηλά επίπεδα ποιότητας.
Η εταιρία «Χ. Θεοδόσης ABEE» ( www.xtheodosis.gr ), Καλλιθέα (Δελφών 3, τηλ. 210 9573090-4, Fax 210 9596015) ιδρύθηκε το 1984 και έχει συμβάλει δυναμικά στην αυτοματοποίηση μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top