Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Nokia 5500 Sport

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 11/05/2006

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει το νέο κινητό τηλέφωνο Nokia 5500 Sport, ένα κομψό κινητό τηλέφωνο με σπορ εμφάνιση και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά για δραστήριους καταναλωτές. Το Nokia 5500 Sport διαθέτει όλη την τεχνολογία που χρειάζεται κάθε δραστήριος καταναλωτής και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει το καθημερινό φόρτο εργασίας και την καθημερινή άθληση.

Διαφορετικό στυλ για κάθε διάθεση

Ένα και μόνο πλήκτρο λειτουργεί για να ενεργοποιεί τρεις διαφορετικές λειτουργίες – μια για να είστε σε επαφή με τους αγαπημένους σας, μια για να ακούτε μουσική και να χαλαρώνετε ή να σας δίνει το ρυθμό και την σπορ λειτουργία για να σας βοηθά στην άθλησή σας. Το νέο Nokia 5500 Sport προσφέρει επίσης τεχνολογία “text-to-speech”. Απλά «χτυπήστε» ελαφρά το Nokia 5500 Sport και ενώ διαβάζετε το περιοδικό σας, το κινητό σας τηλέφωνο θα σας διαβάζει το κείμενο. Στην sport λειτουργία, το Nokia 5500 Sport σας αναφέρει την κατάσταση της άθλησής σας, επιτρέποντας να είστε πλήρως συγκεντρωμένος στην αποστολή ή την άσκηση που κάνετε εκείνη την στιγμή. 

Όταν η μουσική «ακούγεται» στα αυτιά σας, το Nokia 5500 Sport σας βοηθάει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το Nokia 5500 Sport υποστηρίζει διάφορες μουσικές πλατφόρμες και πολλαπλές κάρτες μνήμης έως και 1GB (microSD) και μπορεί να αποθηκεύσει έως και περίπου 750 τραγούδια. Με τη δική σας μουσική συλλογή διαθέσιμη κάθε στιγμή, η κάθε άσκηση έχει την δική της μουσική υπόκρουση!

Με την λειτουργία sports, το Nokia 5500 Sport σας βοηθά να ελέγχετε την εργασία σας ή την άθληση σας. Το ενσωματωμένο βηματόμετρο σας βοηθά να ελέγχετε την απόσταση που έχετε περπατήσει από ένα σημείο σε ένα άλλο ή να μετρήσει τις θερμίδες που «κάψατε» μέσα σε μια πολυάσχολη ημέρα στην πόλη ή να μετρήσει εκείνο το σετ που σας «έκοψε» την ανάσα. Για επιπλέον αντοχή το Nokia 5500 Sport διαθέτει μια εργονομική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, συμπληρωμένη από ένα ανθεκτικό καλούπι σε νερό και σκόνη και λαβές από λάστιχο. Το κομψό Nokia 5500 Sport είναι κατασκευασμένο με υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στα τελευταίας τεχνολογίας αθλητικά παπούτσια. 

Το triband Nokia 5500 Sport (GSM 900/1800/1900) αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, το τρίτο τρίμηνο του 2006.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Το νέο Nokia 5500 Sport που ανήκει στην κατηγορία «Δράση», συνδυάζει το πάθος και το πνεύμα των σπορ με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Είναι μια ιδανική συντροφιά για κάποιον τους ανθρώπους που αθλούνται και ακολουθεί ρυθμούς έντονης ζωής. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών οι οποίοι απαιτούν προϊόντα που απευθύνονται σε δραστήρια άτομα ακόμα και αν οι ίδιοι δεν είναι επαγγελματίες αθλητές. Το Nokia 5500 Sport προσφέρει σε αυτούς τους καταναλωτές ένα κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο για να καλύπτει αυτές τις ανάγκες τους»

 


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top