Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Είστε μοντέρνα, δυναμική γυναίκα και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος?

Woman - 17/05/2006

Προϊόντα για δραστήριες γυναίκες

Είστε μοντέρνα, δυναμική γυναίκα και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος? Αν η απάντηση σας είναι θετική προτιμείστε καλλυντικά που εύκολά και γρήγορα τονίζουν την ομορφιά σας. Η σουηδική, πολυεθνική εταιρία φυσικών, φυτικών καλλυντικών «Oriflame» σας προσφέρει ότι ακριβώς χρειάζεστε, μόνο τον Ιούνιο με έκπτωση 40 %.
Soothing Eye Gel είναι καταπραϋντικό και ενυδατικό ζελέ ματιών που μειώνει τα πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια.
Rich Intensive Moisturiser είναι πλούσια κρέμα ημέρας που περιέχει έλαιο ηλιοτρόπιου και βιταμίνη Ε που καταπραΰνουν και προστατεύουν.
Morning Cleansing Refresher είναι προϊόν καθαρισμού και τόνωσης μαζί με αναζωογονητική και δροσερή δράση.

Το Flawless Under Eye Concealer είναι καλυπτικό προϊόν για τα μάτια. Έχει ειδική σύνθεση που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και σωματίδια που αντανακλούν το φωτισμό απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές. Ανάλαφρή, ενυδατική σύνθεση.
Το Flawless Foundation είναι μεικ απ που κρύβει τις ατέλειες χαρίζοντας αόρατη κάλυψη και άψογο ματ αποτέλεσμα. Καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα.
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με τις πούδρες: Flawless Loose Powder σε σκόνη για αόρατη κάλυψη και μεταξένιο τελείωμα ή κατά προτίμηση Flawless Pressed Powder πούδρα σε μορφή κόμπακτ.
H Oriflame (Τηλ. 210 6875.800) είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών παγκόσμια, με πωλήσεις σε 60 χώρες.
Η Oriflame τηλ. 2106875800, ( www.oriflame.gr ) προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, αρώματα και σειρά μακιγιάζ που προωθούν περισσότεροι από 1.700.0000 ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πωλήσεων (Consultants). Παρόλο που η εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο όραμα της επιχειρηματικής ευκαιρίας: Φυσικά Σουηδικά καλλυντικά που πωλούνται από φίλο σε φίλο. Η Oriflame είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος, World Childhood Foundation.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top