Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Tο πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό τραπέζι

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 17/05/2006

Πολυτελές Σετ Σερβιρίσματος από την ORIFLAME

Φροντίστε να ετοιμάσετε το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό τραπέζι και χρησιμοποιήσετε το εξαιρετικής ποιότητας σετ πορσελάνης. Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια νότα πολυτέλειας για να απολαύσουν με όλες αισθήσεις τις δημιουργίες της κουζίνα σας.
Με ένα Πολυτελές Σετ Σερβιρίσματος από Πορσελάνη, η σουηδική, πολυεθνική εταιρία φυσικών, φυτικών καλλυντικών «Oriflame» επιβραβεύει τα μέλη της τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εταιρία συνεχίζει το πετυχημένο πρόγραμμα «Business Class Program» που ανταμείβει κάθε μήνα με «ειδικό προνόμιο» τους πελάτες της με μοναδικές εκπλήξεις. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα αποκτήσετε την τετράγωνη και τη μακρόστενη πιατέλα αντίστοιχα, ενώ τον Αύγουστο μία κομψή κανάτα.
.

Πολυτελές Σετ Σερβιρίσματος με δυο πιατέλες και μία κανάτα από πορσελάνη με χαρούμενο καλοκαιρινό σχέδιο με λευκό φόντο έχουν την υπογραφή του γνωστού οίκου Antonello Fine Porcelain Italy. Τα πολυτελή αντικείμενα εξασφάλισε για σας η Oriflame στα πλαίσια της συνεργασίας της με τους μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους προκειμένου να σας χαρίζει μοναδικά προϊόντα μεγάλης αξίας.
Πολυτελές Σετ Σερβιρίσματος προσφέρεται σαν «ειδικό προνόμιο», μόνο με: 5.00 € τετράγωνη πιατέλα, 5,50 € μακρόστενη πιατέλα και 6. 00 € κανάτα. Η Oriflame σας δίνει τα εφόδια για την επιτυχία, αλλά και … για να τη απολαύσετε.
Τα προϊόντα «Oriflame» ( www.oriflame.gr ) διακινούνται από μέλη - Consultants (τηλ. 210.68.75.800).
H Oriflame είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών παγκόσμια, με πωλήσεις σε 60 χώρες. Η Oriflame προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, αρώματα και σειρά μακιγιάζ που προωθούν περισσότεροι από 1.700.0000 ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πωλήσεων (Consultants). Παρόλο που η εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο όραμα της επιχειρηματικής ευκαιρίας: Φυσικά Σουηδικά καλλυντικά που πωλούνται από φίλο σε φίλο. Η Oriflame είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος, World Childhood Foundation
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top