Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

TELEDOME: Aύξηση υποδομής τοπικού βρόχου

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 17/05/2006

Κατά 100.000 νέα ζεύγη χαλκού επαύξησε η TELEDOME την ιδιόκτητη υποδομή της Αδεσμοποίητου Τοπικού Βρόχου (LLU). Η εταιρεία, είναι έτοιμη να υποδεχθεί επιπλέον 100.000 νοικοκυριά έχοντας κατασκευάσει και εγκαταστήσει την νέα υποδομή (φρεάτια -σωληνώσεις) στους κόμβους της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η TELEDOME επενδύει διαρκώς στην επέκταση της υποδομής αυτής, με στόχο τη διάθεση υπηρεσιών Triple Play, δηλαδή IPTV και Video On Demand, τηλεφωνία, ADSL internet σε ταχύτητες έως και 8Mbit.

Το πρώτο βήμα στην παροχή υπηρεσιών Triple Play, έχει ήδη κάνει η TELEDOME, με το πιλοτικό λανσάρισμα της υπηρεσίας Video on Demand. Η εταιρεία στοχεύει μέχρι τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας Triple Play, καλύπτοντας το 12,5% του πληθυσμού. Σύμφωνα με το πλάνο επέκτασης της υποδομή της, η TELEDOME θα επεκτείνει εντός του 2006 και του 2007 το δίκτυο της, καλύπτοντας περισσότερα από 500.000 νοικοκυριά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία και θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες Triple Play από την TELEDOME. Οι επενδύσεις της εταιρείας για τον ανωτέρω σκοπό, ανέρχονται μέχρι σήμερα σε €4 εκ., ενώ για την εκπλήρωση του πλάνου έως το 2007, αναμένεται να προσεγγίσουν τα €10 εκ.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές της TELEDOME, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν τις αυτόνομες γραμμές της για τις τηλεφωνικές τους κλήσεις, θα μπορούν μέσω της ίδιας τηλεφωνικής γραμμής να αποκτήσουν πρόσβαση στις Triple Play Υπηρεσίες της εταιρείας καθώς και σε πληθώρα άλλων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top