Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Τηλεόραση plasma 1080i από τη HITACHI

Τεχνολογία » Gadgets - 17/05/2006

Η πρώτη πραγματικά υψηλής ευκρίνειας τηλεόραση plasma 1080i της Hitachi ηγείται της νέας γκάμας τηλεοράσεων plasma Picture Master HD και LCD.

Η Hitachi, συνεχίζοντας την παράδοσή της να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο, παρουσίασε την πρώτη τηλεόραση plasma 42 ιντσών που διαθέτει οθόνη 1080i Η6ALIS ικανή να δείχνει κάθε γραμμή από μία μετάδοση υψηλής ευκρίνειας χωρίς μετατροπές ή αλλαγές μεγέθους. Η νέα Picture Master HD 42PD9700 χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία chip και plasma της Hitachi προσφέροντας μία πραγματικά έξοχη τηλεόραση πολυμέσων.

«Η τηλεόραση Picture Master HD 42PD9700 φέρνει την υψηλής ευκρίνειας ψυχαγωγία πολυμέσων σε νέο επίπεδο. Πάνω από το 80% του περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας που αναπαράγεται, χρησιμοποιεί το πρότυπο 1080i και η 42PD9700 είναι η πρώτη τηλεόραση plasma ικανή να εκπέμπει σε πραγματική native ανάλυση», σχολιάζει ο Κος. Απόστολος Καρύδας, Διευθυντής Marketing της Hitachi Europe A.E. «Η τηλεόραση Picture Master HD 42PD9700 είναι βελτιωμένη ώστε να προσφέρει τηλεθέαση υψηλής ευκρίνειας και ψυχαγωγία με λαμπερά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα βίντεο και εικόνας που αποδίδει η ανάλυση 1024 x 1080. Με την κομψή της σχεδίαση, εντυπωσιακή φωτεινότητα της τάξης των 1400 cd/m2 και αναλογία αντίθεσης 4000:1, σίγουρα βρίσκεται στη λίστα με τις επιθυμίες του καθενός για το 2006».

Η 42PD9700 είναι η πρώτη τηλεόραση που παρουσιάζεται από τη γκάμα Picture Master HD της Hitachi. Τρία ακόμη μοντέλα Picture Master HD πρόκειται να ακολουθήσουν και σε αυτά περιλαμβάνονται τα: 55PD9700 (τηλεόραση plasma 55 ιντσών), 37LD9700 (LCD TV 37 ιντσών) και 32LD9700 (LCD TV 32 ιντσών).

Ένα νέο χαρακτηριστικό όσον αφορά στη φωτογραφία έχει προστεθεί στη γκάμα τηλεοράσεων Picture Master HD. Το ενσωματωμένο λογισμικό για τις φωτογραφίες, μία θύρα για κάρτα μνήμης SD καθώς και μία θύρα USB επιτρέπουν την προβολή φωτογραφιών απευθείας στην τηλεόραση.

Η πλήρης λειτουργία πολυμέσων είναι εφικτή μέσω της συνδεσιμότητας της γκάμας Picture Master HD. Δύο θύρες HDMI, τρία SCART, S-video, θέσεις για εισαγωγή composite και component video σημαίνει ότι η τηλεόραση Picture Master HD μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Ενώ, τα μοντέλα 55PD9700 & 42PD9700 διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα ήχου, χρησιμοποιώντας δέκα ηχεία αντί για τέσσερα, έτσι ώστε ο ήχος να ακούγεται φυσιολογικός και αληθινός, μειώνοντας και φιλτράροντας οποιαδήποτε παρεμβολή ή θόρυβο.

- Σχετικά με την Hitachi Digital Media Group

H Digital Media Group που αποτελεί τμήμα της Hitachi Europe Ltd, είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τη διανομή των κορυφαίων στην αγορά προϊόντων ψηφιακής οθόνης, φωτογραφικών μηχανών, προβολέων και συστημάτων αποθήκευσης.

Διαθέτει τέσσερις σημαντικούς τομείς προϊόντων καθώς και πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις για τον χώρο του σπιτιού. Οι σημαντικοί τομείς προϊόντων είναι οι ακόλουθοι: λύσεις για οθόνες στις οποίες περιλαμβάνονται οι τηλεοράσεις High Definition Ready Plasma και LCD, μία πλήρης γκάμα προβολέων 3LCD για ψυχαγωγία στο χώρο του σπιτιού, η 5η γενιά DVD Camcorders καθώς και μία πλήρης γκάμα DVD/ hard disk players και recorders.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Hitachi Digital Media στη διεύθυνση: http://www.hitachidigitalmedia.com .

- Η Hitachi Europe Ltd., είναι μία 100% θυγατρική της Hitachi, Ltd. Ιαπωνίας. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Maidenhead της Μεγάλης Βρετανίας, δραστηριοποιείται σε 15 χώρες και απασχολεί 470 υπαλλήλους σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Ως «Καλύτερος Συνεργάτης παροχής λύσεων» η Hitachi Europe σχεδιάζει υπηρεσίες και λύσεις, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της. Η Hitachi Europe αποτελείται από έντεκα βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: ενεργειακά και βιομηχανικά συστήματα, σιδηρόδρομοι, δομικά βιομηχανικά στοιχεία και εξοπλισμό, συστήματα πληροφορικής, υψηλής απόδοσης πληροφορική, ψηφιακά μέσα, οθόνες, συστήματα κλιματισμού και ψύξης, προμήθειες και παροχή λύσεων, έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και το Κέντρο Σχεδιασμού της Hitachi. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hitachi Europe Ltd. είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.hitachi-eu.com .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top