Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα μεγάλη προσφορά από την Hellas On Line

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 18/05/2006

H Ηellas On Line, συνεπής στην προσπάθεια της για ακόμα καλύτερες ευρυζωνικές υπηρεσίες, με τη νέα προσφορά της φέρνει πιο κοντά όλους τους Έλληνες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες ADSL. Συγκεκριμένα προσφέρει στο 6μηνο πακέτο HOL Broadband Pack 500 δύο επιπλέον μήνες δώρο, με τιμή 142€. (περιλαμβάνεται ΦΠΑ).Η μηνιαία χρέωση στη συνέχεια διαμορφώνεται στα 26€. Με μέση τιμή 17,75€ για τους πρώτους 8 μήνες και 20,5 ευρώ για έναν χρόνο, όλα πληρωμένα, το HOL Broadband Pack 500 προσφέρει ουσιαστικά σύνδεση ADSL 512 και πολλά επιπλέον δώρα και υπηρεσίες, σε τιμή ADSL 384.

Το ΗΟL BroadbandPack 500 αποτελεί πλήρη τηλεπικοινωνιακή λύση, δίνοντας στον χρήστη μοναδικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα: Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

 Εξοπλισμό (modem/router), τον μόνο με υποδοχή που μετατρέπει ένα απλό τηλέφωνο σε VoIP τηλέφωνο και δίνει επιπλέον δυνατότητες δικτύωσης

 Πρόσβαση στο Internet με ADSL 512

 Μηνιαία και Εφάπαξ Τέλη κυκλώματος ADSL

 Φίλτρο (για PSTN γραμμές) ή Splitter (για ISDN γραμμές)

 CD ROM με οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης

Επιπλέον ο χρήστης έχει επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες, όπως:

- 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στην υπηρεσία HOL Anygame

- Τηλεφωνία (VoIP) eVoice και 11,9€ δωρεάν χρόνο ομιλίας (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Το HOL Broadband Pack 500 αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση πρόσβασης με ADSL 512 στην καλύτερη τιμή.

Μειωμένες τιμές στο My Broadband Pack

Η Hellas On Line μειώνει τις τιμές και στο πακέτο My Broadband Pack τόσο στις μηνιαίες χρεώσεις όσο και στις επιλογές εξοπλισμού, στις ταχύτητες 384 και 512. Παράλληλα ισχύει ειδική προσφορά για το My Broadband Pack 500 όπου αν ο χρήστης επιλέξει και εξοπλισμό, κερδίζει επιπλέον 2 μήνες δώρο.

Tο My Broadband Pack δίνει στον χρήστη μεγάλη ευελιξία και πολλαπλές επιλογές: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα σύνδεσης που επιθυμεί (ADSL 384, 512 και 1024),τον εξοπλισμό που θέλει (μπορεί να προμηθευτεί το πακέτο με ή χωρίς εξοπλισμό ή να διαλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά modems με διαφορετικές δυνατότητες όπως VoIP τηλεφωνία και σύνδεση με wi-fi), αλλά και συνοδευτικές υπηρεσίες. Το αρχικό τίμημα καλύπτει το κύκλωμα ADSL και την πρόσβαση στο Internet.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top