Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Norton Save & Restore

Τεχνολογία » Software - 03/06/2006

Η Symantec ανακοινώνει τη διάθεση της λύσης Norton Save & Restore, μια αυτοματοποιημένη λύση backup & recovery για οικιακούς χρήστες. Με αυτοματοποιημένες λειτουργίες εγκατάστασης και διαμόρφωσης, η λύση Norton Save & Restore επιτρέπει στους χρήστες να διαφυλάξουν πολύτιμα ψηφιακά αρχεία όπως φωτογραφίες, έγγραφα, μουσικά δεδομένα και οικονομικές πληροφορίες. Μια πρόσφατη έρευνα της IDC δείχνει ότι ενώ σχεδόν το 60% των καταναλωτών ανησυχούν από αρκετά έως πολύ για το ενδεχόμενο να χάσουν αρχεία με δεδομένα από τα PC τους, πάνω από το 68% παραδέχεται ότι δεν δημιουργεί backup αντίγραφα για να προστατεύσει τα δεδομένα του.

«Οι οικιακοί χρήστες, ειδικά οι οικογένειες, αποθηκεύουν στα PC τους μεγάλη ποικιλία από σημαντικές πληροφορίες, οικονομικά δεδομένα μέχρι φωτογραφίες, email, καταλόγους διευθύνσεων, μουσική και πολλά άλλα» δήλωσε ο Αθανάσιος Βαβάτσικος, Γενικός Διευθυντής της Symantec στην Ελλάδα. «Την ίδια στιγμή, οι απειλές για την ασφάλεια των δεδομένων αυξάνονται, όπως το spyware, επιθέσεις από hackers, κλοπές όπως επίσης βλάβες στα συστήματα hardware και στις λύσεις λογισμικού, λάθη των χρηστών ή ακόμη και φυσικές καταστροφές. Με την απλοποίηση των λειτουργιών backup & recovery, η λύση Norton Save & Restore βοηθά στην προστασία των ψηφιακών δεδομένων για τα οποία οι καταναλωτές ανησυχούν περισσότερο».

Η λύση Norton Save & Restore προσφέρει στους χρήστες, απλούς και γρήγορους τρόπους για να αποθηκεύσουν τα αρχεία που θεωρούν σημαντικά μέσα από προκαθορισμένες διαδικασίες backup για κοινούς τύπους φακέλων και αρχείων. Για περισσότερη ευκολία, η λύση Norton Save & Restore επιτρέπει την πραγματοποίηση backups τα οποία μπορεί να είναι προγραμματισμένα, ή να καθορίζονται από άλλα γεγονότα (“on demand” & “event-driven”). Αξιοποιώντας την τεχνολογία disk imaging της αναγνωρισμένης λύσης Norton Ghost της Symantec, η λύση Norton Save & Restore δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ακριβές αντίγραφο ολόκληρου του σκληρού δίσκου τους χωρίς να χρειάζεται να «κλείσουν» το λειτουργικό σύστημα ή να κάνουν επανεκκίνηση (rebooting).

Προσφέροντας στους χρήστες την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη, η λύση Norton Save & Restore μπορεί αυτόματα να ανιχνεύσει το σύστημα του χρήστη και να συστήσει ποια drives, αρχεία και φάκελοι πρέπει να γίνουν backup. Η λύση Norton Save & Restore καθορίζει επίσης αυτόματα την καλύτερη θέση αποθήκευσης για τα αρχεία. Όταν η λύση Norton Save & Restore χρησιμοποιείται μαζί με το Norton Internet Security, μπορεί αυτόματα να πραγματοποιήσει backup, όταν παρατηρείται έξαρση ιών ή worms. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων, η λύση Norton Save & Restore δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κωδικοποιήσουν και να προστατεύσουν με κωδικό τα αρχεία backup.

Προτεινόμενη Τιμή και διαθεσιμότητα

Η λύση Norton Save & Restore έχει κόστος 59,31 € (προτεινόμενη λιανική τιμή) και είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από τα καταστήματα λιανικής και τους μεταπωλητές των προϊόντων Symantec.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top