Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η νέα ψηφιακή κάμερα BenQ P500 έχει όλο το ζουμί!

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 03/06/2006

Ακόμα ένα νέο εντυπωσιακό μοντέλο compact ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με ισχυρό zoom παρουσίασε η γνωστή εταιρία BenQ, διευρύνοντας έτσι την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της. Με 5x Pentax SMC οπτικό zoom, 5 Mega Pixels οπτική ανάλυση, MPEG4 video και πληθώρα ρυθμίσεων, η BenQ P-500 φέρνει τον χρήστη ακόμα πιο κοντά στην απόλαυση της φωτογραφίας διατηρώντας παράλληλα compact διαστάσεις.

Πιο αναλυτικά, η Ρ-500 μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με οπτική ανάλυση 2560x1920 αλλά και MPEG4 640x480/30fps video με ήχο unlimited length. Διαθέτει μεγάλο 2.5" display προηγμένης τεχνολογίας LTPS, (διπλάσια ευκρίνεια και 50% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος από τα κοινά display) ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει ξεκάθαρα τις φωτογραφίες που τράβηξε επιτόπου, χωρίς να ανησυχεί για την μπαταρία. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάμερας συγκαταλέγονται ο σταθεροποιητής εικόνας για την λήψη video και η ιδιαίτερα ενισχυμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1230mAh για αυξημένη αυτονομία . Επιπλέον, εκτός από το ισχυρό zoom, ο φακός ο οποίος και παίζει σημαντικό ρόλο στην συνολική ποιότητα μιας μηχανής, φέρει το όνομα της Pentax, μιας εταιρίας που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή οπτικών.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 32ΜΒ καθώς και SD card slot για την αποθήκευση των αρχείων. Εκτός από την θύρα Hi-Speed USB 2.0, υπάρχει και θύρα AV για άμεση σύνδεση σε τηλεόραση. Τέλος, ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η πληθώρα των ρυθμίσεων και προγραμμάτων φωτογράφησης που η συσκευή διαθέτει.

Η λιανική τιμή της BenQ Ρ-500 χωρίς το ΦΠΑ είναι μόλις €188,4 και η συσκευή καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση αντικατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.benq-eu.com ή στην εταιρία B.S.I. και στο τηλέφωνο 210 6511826.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top