Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

ISS HR: Σύνδεσμος για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 07/06/2006

Ενα site ( www.isshumanresources.gr ) μοντέρνο, λειτουργικό, άμεσο αλλά πάνω από όλα φιλικό προς τον υποψήφιο εργαζόμενο αλλά και την επιχείρηση - πελάτη δημιούργησε η ISS Human Resources A.E η μεγαλύτερη εταιρίας Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.
Οι επιχειρήσεις θα ανακαλύψουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία και τα πλεονεκτήματα της προσωρινής απασχόλησης, ενώ οι υποψήφιοι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι απαιτήσεις σε προσωρινή απασχόληση αυξάνονται, να βρουν, μέσω της ISS Human Resources A.E., μια θέση εργασίας στις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας μας.

Έχοντας πάντα σαν βάση τη φιλοσοφία και τις αξίες του Ομίλου ISS, στόχος των δημιουργών του αποτελεί τόσο η προώθηση των υπηρεσιών της ISS Human Resources A.E. αλλά προπαντός η παροχή σημαντικής βοήθειας και ενημέρωσης προς τον υποψήφιο εργαζόμενο.
Το πεδίο με τις «σελίδες υποψηφίων» όπου εμφανίζονται δημοσιεύεις αγγελιών, φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής βιογραφικού σημειώματος, συμβουλές προς τους υποψηφίους για την σωστή σύνταξη του βιογραφικού τους, την παρουσία σε μια συνέντευξη για πρόσληψη, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς και ένας πλήρης κατάλογος Internet με χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τον υποψήφιο όσο και τον απλό χρήστη κ.α. είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν την φιλοσοφία του.
Η ιστοσελίδα έρχεται να επισφραγίσει τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η ISS Human Resources A.E. αναδεικνύοντας τόσο το μέγεθος της εταιρίας όσο και το ευρύ φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών της, με την σφραγίδα ενός ισχυρού ευρωπαϊκού – και όχι μόνο – Ομίλου Παροχής Υπηρεσιών, της ISS.
Η ISS Human Resources A.E., ( www.isshumanresources.gr ) μέλος του Ομίλου ISS Ελλάδος, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002 και υπήρξε η πρώτη εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης που έλαβε Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Απασχόλησης. Σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, όπως Προσωρινή Απασχόληση, Εύρεση & Αξιολόγηση Προσωπικού, Διαχείριση Μισθοδοσίας κ.α., συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική εξεύρεση λύσεων σε θέματα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top