Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η BitDefender θέτει σε κυκλοφορία τη Νέα Σουίτα Εφαρμογών

Τεχνολογία » Software - 08/06/2006

Η BitDefender ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας της σουίτας εφαρμογών ασφαλείας για επιχειρήσεις, σχεδιασμένη για μεγάλες και μικρές εταιρείες καθώς και για Παροχείς Υπηρεσιών που χρησιμοποιούν Linux και FreeBSD εξυπηρετητές αρχείων.

Τα τρία προϊόντα που τέθηκαν σήμερα σε κυκλοφορία είναι το BitDefender Mail Protection for Enterprises, το συγγενές του BitDefender Mail Protection for SMB και το BitDefender for Samba File Servers.

To BitDefender Mail Protection for Enterprises,το antivirus, antispam και antispyware φίλτρο για υψηλής-διακίνησης διακομιστές αλληλογραφίας, έχει να υπερηφανευτεί για πολλά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να καταστήσουν έυκολη τη διοίκηση της ασφάλειας για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών. Επικεφαλείς μεταξύ αυτών είναι τα σχετικά με τη διοίκηση ομάδων χρηστών χαρακτηριστικά και η υποστήριξη για SNMP, ένα ευρέως- χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο για έλεγχο δικτύων.

Το BitDefender Mail Protection for SMB, από την άλλη πλευρά, σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα, και κατ’αυτόν τον τρόπο προσαρμόζεται στις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να διατηρήσουν χαμηλά τα επίπεδα διοικητικού φόρτου εργασίας και κόστους.

Υποστήριξη για SNMP και per-share ρυθμίσεις ασφάλειας έχουν επίσης προστεθεί στο BitDefender for Samba File Servers, το antivirus για αρχεία κοινής χρήσης (file shares) της BitDefender.

"Όλα αυτά τα προϊόντα είναι καινούργια κι έχουν προκύψει από έναν δοκιμαστικό έλεγχο που τους επέτρεψε να εξελιχθούν μέσα σε εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα κάτω από υψηλά επίπεδα φόρτου εργασίας. Ήταν ένα μακρύ και επιμορφωτικό ταξίδι για όλους όσους πήραν μέρος, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες." δήλωσε ο Alex Balan, Product Manager της BitDefender.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top