Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέες motherboard από την Asus

Τεχνολογία » Hardware - 08/06/2006

Η ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά motherboards, παρουσίασε την P5W DH Deluxe motherboard, με ενσωματωμένα προηγμένα χαρακτηριστικά για το ψηφιακό σπίτι και υποστήριξη, τόσο για τους επεξεργαστές Core™2 Extreme και Core™2 Duo της Intel, όσο και για τα γραφικά ATI CrossFire, προσφέροντας υψηλά στάνταρτ ψυχαγωγίας πολυμέσων (multimedia), ασύρματης δικτύωσης, προστασίας δεδομένων και εύκολης πρόσβασης και διαχείρισης των διαφόρων λειτουργιών του υπολογιστή από απόσταση και χωρίς περιορισμό του χρήστη μπροστά στην οθόνη.

DH Remote™ - Ελέγξτε τον υπολογιστή από απόσταση

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία DH Remote για να ανοίγουν και να κλείνουν τον υπολογιστή, να ενεργοποιούν την προσωρινή παύση λειτουργίας, και φυσικά να αποκτούν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τα διάφορα χαρακτηριστικά ψηφιακού σπιτιού που προσφέρει η motherboard P5W DH Deluxe της ASUS. Το τηλεχειριστήριο παρέχει επίσης παραδοσιακές λειτουργίες όπως έλεγχο της έντασης του ήχου, play, pause, fast forward και rewind. Με την τεχνολογία DH Remote, οι χρήστες μπορούν να κάνουν περισσότερα με τους υπολογιστές τους ακόμα και από απόσταση!

EZ-Backup™ - Τα δεδομένα σας βρίσκονται σε καλά χέρια!

Μία απλή σύνδεση και ενεργοποίηση του RAID επιτρέπει άμεση αντιγραφή (backup) δεδομένων χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό driver ή κάποια ειδική ρύθμιση. Η τεχνολογία EZ-Backup επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν την τεχνολογία SATA2 για να οργανώσουν τα συστήματα RAID 1 (επιλογή default), RAID 0 χωρίς BIOS, ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ρύθμισης. Η τεχνολογία EZ-Backup είναι ιδανική για οποιονδήποτε χρήστη επιθυμεί να αντιγράψει δεδομένα του σκληρού δίσκου χωρίς τη φασαρία περίπλοκων ρυθμίσεων στο λογισμικό.

WiFi-AP Solo – Ασύρματη σύνδεση ακόμα και όταν το σύστημα είναι ανενεργό

Η τεχνολογία WiFi AP Solo επιτρέπει νέα επίπεδα ευελιξίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παρέχοντας ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης (Access Point) καθώς και ρυθμίσεις ασύρματου client. Ακόμα και όταν το σύστημα είναι ανενεργό, η ρύθμιση AP επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής στο δίκτυο WLAN για gaming, πρόσβαση στο Internet και διαμοίραση της χρήσης του εκτυπωτή. Η τεχνολογία WiFi AP Solo αποτελεί χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στην motherboard, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομήσουν το κόστος ενός μεμονωμένου AP.

MP3-In™ - Μουσική Ψυχαγωγία Ακόμα και όταν ο Υπολογιστής είναι Κλειστός

Η λειτουργία ‘System Off’ επεκτείνεται και στην αναπαραγωγή μουσικής. Ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να ακούν τη μουσική που έχουν αποθηκεύσει στους φορητούς music players μέσω των ηχείων του υπολογιστή.

Σχεδιασμός 8-Phase Power

Ο σχεδιασμός 8-Phase Power προσφέρει σταθερή παροχή ρεύματος για τον επεξεργαστή παράγοντας λιγότερη θερμότητα από τις συνηθισμένες λύσεις παροχής και παρέχοντας ένα ψυχρό περιβάλλον υπολογιστή για σταθερή απόδοση και υψηλότερο περιθώριο overclocking. Παράλληλα, μειώνει την κυμάτωση ρεύματος εισόδου και την τάση κυμάτωσης ρεύματος εξόδου, προστατεύοντας τον επεξεργαστή και τις μονάδες ισχύος από τον κίνδυνο υπερφόρτωσης.

Σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα – Θερμική λύση με θερμοαγωγό

Ο σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα έχει δημιουργηθεί ειδικά για να παρέχει ένα ψυχρό περιβάλλον χωρίς το αντίστοιχο επιπλέον βάρος. Ο θερμαγωγός, οι απαγωγείς θερμότητας και η στρατηγική διάταξη της πλακέτας σχεδιάστηκαν ειδικά για να απομακρύνουν τη θερμότητα με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Stack Cool 2

Το Stack Cool 2 είναι μια αθόρυβη λύση ψύξης χωρίς ανεμιστήρα που προσφέρει αποκλειστικά η ASUS. Μεταφέρει αποτελεσματικά τη θερμότητα που παράγεται από τον κρίσιμο εξοπλισμό στην άλλη πλευρά του ειδικά σχεδιασμένου PCB (printed circuit board), για αποτελεσματική απομάκρυνση της θερμότητας χωρίς θόρυβο από την υψηλής ταχύτητας περιστροφή του ανεμιστήρα.

Χαρακτηριστικά

CPU Intel Core™2 Duo, Core™2 Extreme, και CPU πολλαπλού πυρήνα τελευταίας τεχνολογίας

Chipset Intel 975X/ICH7R

FSB 1066/800 MHz

Μνήμη Dual Channel DDR2 800/667

Intel MPT (Intel Memory Pipeline Technology)

ASUS Hyper Path3

ATI CrossFire Υποστήριξη ATI CrossFire

ASUS Two-Slot Thermal Design

ASUS PEG Link

Προηγμένος Θερμικός Σχεδιασμός ASUS 8-Phase Power Design

ASUS Stack Cool2

Θερμική λύση θερμαγωγού

Θύρες 2 x PCI-E x16, 2 x PCI-E x1, 3 x PCI

IDE 2 x IDE

Triple RAID Intel ICH7R: 3 x SATAII 3.0Gb/s με RAID 0,1,5

JMB363: 1 x εξωτερικό SATAII 3.0Gb/s και 1 x SATAII 3.0Gb/s με RAID 0,1

Silicon Image: 2 x Hardware SATAII 3.0Gb/s RAID 0, 1 (ASUS EZ-Backup™)

Υποστηρίζει RAID 0+1 cross Intel ICH7R και Silicon Image

IEEE 1394a V

LAN 2 x Gigabit LAN

1 x Wireless LAN

Audio High Definition 8-Channel Audio

Dolby Master Studio Dolby Prologic IIX

Dolby Headphone

Dolby Virtual Speaker

Dolby Digital Live

ASUS Digital Home Features ASUS EZ-Backup™

ASUS DH Remote™

ASUS WiFi-AP Solo

ASUS MP3-In™

EZ DIY ASUS Q-Connector

ASUS EZ Flash2

ASUS CrashFree BIOS3

- Η ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων 3C και βρίσκεται για 8η συνεχή χρονιά στη λίστα InfoTech 100 του Business Week. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, μητρικές κάρτες, κάρτες γραφικών, οπτικούς αναγνώστες δίσκων, συσκευές πληροφορικής, επιτραπέζιους υπολογιστές, servers, ασύρματες λύσεις, κινητά τηλέφωνα και συσκευές δικτύων. Το 2005 κέρδισε 1706 βραβεία σε αναγνώριση της σχεδιαστικής υπεροχής της από την iF Gold Award, ενώ εντάχθηκε ανάμεσα στους πρώτους από το Business Week InfoTech για 8η συνεχή χρονιά. Η εταιρεία κατέχει σταθερά ηγετική θέση στη βιομηχανία παραγωγής μητρικών και γραφικών καρτών, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στις 4 καλύτερες εταιρείες φορητών υπολογιστών στον κόσμο.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top