Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Triple Play από τη Vivodi

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 23/06/2006

H Vivodi Telecom αποτελεί τον πρώτο φορέα που ξεκινά την παροχή Triple Play στην ελληνική αγορά! Υπηρεσίες που επαναπροσδιορίζουν την έννοια των τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών και της οικιακής ψυχαγωγίας, παρουσιάστηκαν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Χαλάνδρι.

«Η παροχή Video, Voice, Data και Internet αποτέλεσε το στόχο μας από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής μας, χαράσσοντας τη στρατηγική μας και καθορίζοντας τις επιχειρηματικές μας επιλογές», τόνισε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, στο σύντομο εναρκτήριο χαιρετισμό της. «Σήμερα, το όραμα γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάμε πρώτοι την παροχή Triple Play, αλλάζοντας την τηλεπικοινωνιακή καθημερινότητα του Έλληνα χρήστη και επιβεβαιώνοντας την καινοτομία της εταιρείας μας μέσα από πράξεις».

Η νέα πλατφόρμα της Vivodi βασίζεται στην τεχνολογία ADSL2+ και υποστηρίζεται από το σύνολο των ιδιόκτητων υποδομών της –τα δίκτυα DSL και οπτικών ινών. Η πρωτοποριακή λύση της εταιρείας προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας, Internet και Video over DSL μέσω της χρήσης ενός απλού τηλεφωνικού καλωδίου, με τον πιο πρωτοποριακό και συνάμα απλό τρόπο. Ειδικότερα, παρέχονται:

1. Τηλεφωνία VoIP:
Εισερχόμενων – εξερχόμενων κλήσεων
2 τηλεφωνικές γραμμές και αντίστοιχους αριθμούς
Με υψηλή ποιότητα ήχου ανεξάρτητα της χρήσης Internet
Πλήθος ψηφιακών ευκολιών (τηλεφωνητής με αποστολή e-mail, αναγνώριση κλήσης κ.α.)

2. Internet:
Μόνιμη πρόσβαση μέσω ADSL2+
Σε υψηλές ταχύτητες έως 12Mbps
Δυνατότητα σύνδεσης όλων των ψηφιακών συσκευών

3. Video over DSL:
Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου είναι γεγονός από τη Vivodi. Με το «cable TV by Vivodi», ταινίες κατά παραγγελία είναι στη διάθεση του καταναλωτή, με το πάτημα ενός πλήκτρου από την τηλεόραση του σπιτιού του. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να δει αυτό που θέλει, όταν το θέλει, προσαρμόζοντας τη θέαση της αγαπημένης κινηματογραφικής ταινίας στο δικό του πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πλατφόρμα της Vivodi παρουσιάστηκε σε ζωντανή επίδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, οι εφαρμογές Triple Play θα διατεθούν πιλοτικά από 1/7 έως και 30/9/2006, σε 500 υφιστάμενους συνδρομητές, χωρίς κόστος εγκατάστασης και θέασης ταινιών, μέσα από τους 9 συμβατούς με υπηρεσίες Video κόμβους του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρείας, από τους 19 συνολικά που υποστηρίζουν ADSL2+.

Σήμερα, η Vivodi μέσω των ιδιόκτητων σύγχρονων υποδομών της, καλύπτει 930.000 νοικοκυριά. Έως το τέλος του 2006 θα εξυπηρετείται ποσοστό πλέον του 80% των τηλεφωνικών συνδέσεων του λεκανοπεδίου
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top