Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

LENOVO ThinkCentre M57/Μ57π

Τεχνολογία » Hardware - 10/10/2007

H Lenovo επεκτείνει την πλατφόρμα επιχειρηματικής διαχείρισης και ασφάλειας με τη διάθεση δύο νέων οικογενειών επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και όγκο.

LENOVO ThinkCentre M57/Μ57π

Προσαρμοσμένοι στις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων εμπορικών πελατών, οι νέοι υπολογιστές της Lenovo προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στη διαχείριση συστημάτων δικτύου αφού διαθέτουν τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές τεχνολογίας Intel Core 2 Quad και ειδικά στη σειρά Μ57p, την κορυφαία τεχνολογία Intel vPro, παρέχοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Όταν συνδυάσετε την τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Pro που διαθέτουν οι φορητοί υπολογιστές ThinkPad Τ61, με τις τεχνολογίες Intel Active Management και ThinkVantage, θα εχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία επαγγελματικής διαχείρισης μέσα από την πληρέστερη πλατφόρμα για τη διαχείριση πολλαπλών φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Επιπλέον, η πρώτη ευρεία οθόνη 22 ιντσών ανάλυσης WUXGA, η Lenovo ThinkVision L220x, η οποία προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση, από οποιαδήποτε άλλη οθόνη αυτού του μεγέθους, είναι η πρώτη οθόνη αυτού του τύπου που υποστηρίζει προβολή HD (high definition) στα 1080p.

«Οι μεγάλοι εταιρικοί πελάτες μας λένε ότι η ικανότητα επαγγελματικής διαχείρισης και η ασφάλεια αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες, στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους οργανισμούς τους», δηλώνει ο Dilip Bhatia, executive director, global desktop marketing, Lenovo. «Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές Lenovo ThinkCentre M57/M57p παρέχουν στους πελάτες τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, απαραίτητες για την αύξηση της παραγωγικότητας, μαζί με λύσεις που οι IT managers χρειάζονται προκειμένου να χειριστούν και να παρέχουν ασφάλεια σε ένα δίκτυο εκατοντάδων χιλιάδων υπολογιστών».

Οι μελέτες δείχνουν πως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με επεξεργαστές Intel vPro και Intel Centrino Pro, μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς πληροφορικής να μειώσουν έως και 90% τον αριθμό των τεχνικών επισκέψεων ή των τηλεφωνημάτων που παραδοσιακά δέχονται για την αναβάθμιση, επισκευή ή ανανέωση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πως ο κάθε νέος ThinkCentre M57p διευκολύνει την διαχείριση συστημάτων πληροφορικής;

• Η τεχνολογία Active Management 3.0 από την Intel παρέχει τη δυνατότητα υψηλού επίπεδου διαχείρισης των υπολογιστών από απόσταση, ακόμη και σε συστήματα που είναι εκτός λειτουργίας, και υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα WS-MAN και DASH standards.

• Τα στελέχη πληροφορικής έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν -στο σύνολο των υπολογιστών- τα μοναδικά εργαλεία τεχνολογιών ThnikVantage, μια σειρά εργαλείων λογισμικού τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη. Για παράδειγμα, με τη τεχνολογία Rescue and Recovery, ο διαχειριστής ή ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακτήσει εφαρμογές και προσωπικά αρχεία, να επαναφέρει το ίδιο το λειτουργικό σύστημα από χτυπήματα ιών και πιθανά «κρασαρίσματα», αλλά και να επιλέξει από μια σειρά εφαρμογών που δεν είναι διαθέσιμες στα παραδοσιακά προγράμματα επαναφοράς και ανάκτησης.

• Ο υπολογιστής υποστηρίζει λύσεις διαχείρισης λογισμικού-υλικού τόσο από την LANDesk όσο και από τη Microsoft.

Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές της Lenovo παρέχουν κορυφαία απόδοση με μια σειρά ξεχωριστών επιλογών από κάρτες γραφικών και μεγάλων σκληρών δίσκων μαζί με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας όπως I/O port disablement, chip ασφαλείας ΤΡΜ1.2 καθώς και υποστήριξη για λογισμικό Computrace. Επιπρόσθετα, διαθέτουν 4 DIMM υποδοχές για επιπρόσθετη μνήμη και προηγμένες δυνατότητες αναβάθμισης.

Παράλληλα, και οι δύο οικογένειες είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία eSATA (προαιρετικά για τον Μ57), η οποία παρέχει υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε σχέση με μια συσκευή USB 2.0, καθώς επίσης και μια αυτόματη μονάδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η πρώτη ευρεία οθόνη 22 ιντσών WUXGA

Ο συνδυασμός της οριζόντιας και κάθετης ευρείας τεχνολογίας 178 μοιρών της οθόνης ThinkVision L220x μαζί με τα 103 pixels ανά ίντσα, δημιουργεί βαθύτερο μαύρο χρώμα που επιτρέπει στα χρώματα να ξεχωρίζουν δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ποιοτική εικόνα σε σχέση με τις σημερινές SXGA οθόνες 22 ιντσών. Επιπλέον, η δυνατότητα της να γέρνει, να στρέφεται και να επαναρυθμίζει αυτόματα τον προσανατολισμό εικόνας προσφέρει μέγιστη ευελιξία και προσαρμόζεται εύκολα στους διαφορετικούς εργασιακούς χώρους. Η οθόνη παρέχει επίσης τέσσερις θυρίδες USB 2.0 για ευέλικτη σύνδεση με περιφερειακές συσκευές.

Αθόρυβο και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Στους χώρους εργασίας, η ακουστική των υπολογιστών είναι σημαντική και βελτιώσεις σε αυτήν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με βελτίωση στην ακουστική έως και 5 ντεσιμπέλ σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, κάθε νέος, μικρός υπολογιστής ThinkCentre M57 προσφέρει μια απόλυτα αθόρυβη και ήρεμη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, η Lenovo προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση με τους υπολογιστές και τις οθόνες να πληρούν τα νέα κριτήρια Energy Star 4.0 της EPA (Environmental Protection Agency), ενώ μείωσε κατά 9% τη μέση θερμοκρασία των υπολογιστών προσφέροντας μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Διαθεσιμότητα

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές ThinkCentre M57 και M57p, θα διατίθενται και στην Ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο 2007, μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.


Tags: Lenovo, ThincCentre, Energy Star.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top