Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Κινητό τηλέφωνο SAMSUNG G 600

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 13/10/2007

Με το νέο κινητό G 600 της SAMSUNG τώρα δε χρειάζεται να έχετε... ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή. Με κάμερα 5 megapixels, τη μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο κινητό της SAMSUNG, μπορείτε να απαθανατίζετε ό,τι θέλετε με εκπληκτική ακρίβεια και ζωντάνια. Το ισχυρό flash LED επιτρέπει να φωτογραφίζετε αντικείμενα ακόμα και 2 μέτρα μακριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με απόλυτη σταθερότητα εικόνας.

Για πρώτη φορά επίσης η SAMSUNG παρουσιάζει οθόνη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων που απεικονίζουν και την παραμικρή ακόμα λεπτομέρεια, καθώς ο ειδικός αισθητήρας (light sensor) ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου.

Το εξελιγμένο theme creator, η δυνατότητα δηλαδή της πλήρους παραμετροποίησης των λειτουργιών (επιλογή γραμματοσειράς, φόντου, κλπ) επιτρέπει στο χρήστη να δώσει το απόλυτα δικό του ξεχωριστό στυλ στο προφίλ του κινητού του.

Ακόμα, διαθέτει MP3 player, Bluetooth, δυνατότητα εξωτερικής μνήμης, τις αποκλειστικές υπηρεσίες SOS Message και U-track, καθώς επίσης και ραδιόφωνο που μπορεί να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση (background music) στις διάφορες λειτουργίες του κινητού (πχ. σύνταξη μηνυμάτων, παιχνίδια, κλπ.) και δίνει ακόμα τη δυνατότητα εγγραφής της αγαπημένης εκπομπής σε αρχεία MP3 player.

Και όλα αυτά με πάχος μόλις 14.9 χιλιοστά, ένα από τα πιο λεπτά της κατηγορίας, που σε συνδυασμό με το εξελιγμένο design, το μεταλλικό φινίρισμα, το slide up μηχανισμό και τα απαλά του πλήκτρα το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

SAMSUNG G 600: μία από τις κορυφαίες προτάσεις της SAMSUNG και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πολυ-εργαλεία επικοινωνίας, που αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα είναι η ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, εταιρία του Ομίλου Εταιριών FOURLIS.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών SAMSUNG, τηλέφωνο 801 11 64000 και www.euroelectronics.gr


Tags: Samsung, G600, led flash.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top