Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

ASUS VW198

Τεχνολογία » Hardware - 13/10/2007

Καθώς οι οθόνες LCD υψηλής ανάλυσης να κερδίζουν όλο και περισσότερο κοινό, η ASUS, κατασκευαστής οθονών υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε την πρώτη widescreen LCD οθόνη 19 ιντσών με υψηλή ανάλυση WSXGA+ 1680x1050.

Αυτή η επαναστατική σειρά διαθέτει εικόνα εξαιρετικής ποιότητας, ιδανική για επεξεργασία εικόνων, προβολή ταινιών και παιχνίδια. Περιλαμβάνει ακόμη την αποκλειστική τεχνολογία ASUS Smart Contrast Ratio Technology με υψηλής αναλογίας αντίθεση 3000:1, ενώ έχει περάσει τα WHQL τεστ πιστοποίησης για τα Windows Vista™ Premium. Την ίδια στιγμή, οι σειρές υψηλής ποιότητας VW222 και VW202 διατίθενται επίσης για οθόνες μεγαλύτερου μεγέθους παρέχοντας την καλύτερη επιλογή για υψηλής ανάλυσης desktop viewing.

19”W+ Format Υψηλής Ανάλυσης 1680x1050

Η ASUS VW198 είναι η πρώτη widescreen LCD οθόνη 19 ιντσών με υψηλή ανάλυση WSXGA+ 1680x1050, την ελάχιστη ανάλυση που απαιτείται σε οθόνη για τη λειτουργία των Windows Vista™, όπως συνιστάται από την Microsoft. Αυξάνοντας την ανάλυση κατά 36% και μειώνοντας το pixel pitch κατά 15% παρέχει καλύτερης ποιότητας εικόνα από αυτήν που παρέχουν οι κανονικές widescreen LCD οθόνες 19 ιντσών. Με τέτοιες πρωτοποριακές βελτιώσεις, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη οπτική εμπειρία υψηλής ανάλυσης και να διακρίνουν με ευκρίνεια τις λεπτομέρειες στην 19”W+ VW198.

Υψηλή Δυναμική Αναλογία Αντίθεσης 3000:1 για Εικόνες Μεγαλύτερης Ευκρίνειας

Η σειρά VW198 ενσωματώνει ευρείες γωνίες θέασης, χρόνο απόκρισης 5ms και φωτεινότητα 300 nits για να παρέχει καθαρή και ομαλή ποιότητα εικόνας. Η καινοτόμος ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio Technology) προσφέρει υψηλή αναλογία αντίθεσης 3000:1 που προσαρμόζει δυναμικά την αντίθεση μεταξύ μαύρου λευκού για τη δημιουργία καθαρότερων και πιο στερεοσκοπικών εικόνων, ιδιαίτερα κατά την προβολή ταινιών και βίντεο. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ολοκληρώνουν το σύστημα πολυμέσων και παρέχουν μια λύση προβολής, το αποτέλεσμα της οποίας διπλασιάζεται από την υψηλής ποιότητας ηχητική εμπειρία.

Απλός και Εκλεπτυσμένος Σχεδιασμός

Η λιτή εμφάνιση με τις φίνες λεπτομέρειες καθιστούν την VW198 ένα καλαίσθητο κομμάτι για κάθε περιβάλλον. Η ποιότητα βαφής πιάνου και το λεπτό μπροστινό πλαίσιο της προσδίδουν μια κομψή αισθητική, ενώ τα ασημένιου χρώματος hotkeys συνδυάζουν τέλεια τη λειτουργικότητα με τη διακόσμηση. Η βάση της WV198 με τις ομόκεντρες κυκλικές γραμμές μπορεί εύκολα να αποσπαστεί για την ανάρτηση της οθόνης στον τοίχο και το στήριγμα καλωδίων βοηθάει στη διατήρηση ενός τακτικού γραφείου χωρίς μπερδεμένα καλώδια και σύρματα. Οι φιλικές αυτές προς το χρήστη λεπτομέρειες κάνουν την VW198 πιο ευχάριστη στην εργασία ή το παιχνίδι.

Βελτιωμένη Ποιότητα Εικόνας με Τεχνολογία Splendid Video Intelligence Technology

Η τεχνολογία Splendid Video Intelligence Technology, που ανήκει αποκλειστικά στις λύσεις που προσφέρει η ΑSUS, εντοπίζει την ενεργοποίηση και χρήση των εφαρμογών βίντεο και αυτόματα βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για τα καλύτερα δυνατά οπτικά αποτελέσματα. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία εκτός από τις πέντε επιλογές θέασης (Standard, Game, Theater, Scenery and Night), επιτρέπει τρεις επιλογές για τους τόνους δέρματος για εικόνες υψηλής ποιότητας σε διαφορετικές εφαρμογές βίντεο. Η προβολή βίντεο και ταινιών από υπολογιστές και οθόνες LCD είναι πλέον εξίσου καλή με αυτή των καλύτερων τηλεοράσεων ειδικά με τις νέες υψηλής ανάλυσης widescreen οθόνες.

Η ASUS παρουσίασε επίσης ακόμη δύο οθόνες υψηλής ποιότητας για τους καταναλωτές. Η widescreen οθόνη VW222U των 22 ιντσών υιοθετεί την τεχνολογία Trace Free Technology με τον γρηγορότερο χρόνο απόκρισης 2ms για απεικόνιση με την πιο απαλή ποιότητα εικόνας, ενώ η ευρεία οθόνη VW202T των 20 ιντσών ενσωματώνει υποστήριξη HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) και τεχνολογία ASUS Smart Contrast Ratio Technology για παροχή υψηλής δυναμικής αναλογίας αντίθεση 2000:1. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με υψηλές αναλύσεις 1680x1050 και έχουν πιστοποιηθεί για τα Windows Vista™ Premium.


Tags: Asus, monitor, lcd, widescreen, wsxga.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top