Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Sony Memory Stick Micro (M2)

Τεχνολογία » Gadgets - 20/11/2007

Από τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony Europe ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας σειράς καρτών μνήμης Memory Stick MicroTM (M2TM) -προστιθέμενης αξίας-, η οποία προσφέρει αυξημένο χώρο αποθήκευσης δεδομένων στους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Στη σειρά περιλαμβάνεται ένας χρήσιμος προσαρμογέας M2 USB, ο οποίος καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη μεταφορά αρχείων μεταξύ μιας κάρτας μνήμης Memory Stick Micro (M2) και ενός PC. Η νέα σειρά καρτών μνήμης Memory Stick Micro (M2) προσφέρει μια ιδανική λύση σε όσους χρήστες δεν διαθέτουν υπολογιστή με ενσωματωμένο ή εξωτερικό αναγνώστη καρτών Memory StickTM. Οι κάρτες μνήμης της νέας σειράς διατίθεται σε χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 512MB και φθάνουν ως τη νέα ανώτατη χωρητικότητα των 4GB.

Με τη νέα χωρητικότητα των 4GB, οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων Sony Ericsson μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες, τα video, τα αρχεία μουσικής και τα προσωπικά τους δεδομένα. Στην κάρτα Memory Stick Micro (M2) χωρητικότητας 4GB μπορούν να αποθηκευθούν ως και 3.700 επιπρόσθετες ψηφιακές φωτογραφίες1, με το τελευταίο κινητό τηλέφωνο K850 Cyber shot™ που διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5 megapixels, ενώ οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να αποθηκεύσουν ως και 4.000 τραγούδια 2 ή video διάρκειας 45 ωρών3 χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο W910 Walkman®.

Διαθέσιμο είναι, επίσης, ένα πακέτο προσαρμογέων M2 (κωδικός μοντέλου MSAC-MMDS), το οποίο διατίθεται προαιρετικά και περιλαμβάνει προσαρμογέα M2 μεγέθους Duo και προσαρμογέα M2 standard μεγέθους, για τους χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα προσωπικά τους δεδομένα από κάρτες Memory Stick Micro (M2) σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με κάρτες Memory Stick.

Πακέτο προσαρμογέων M2

Η νέα σειρά «προστιθέμενης αξίας» με τον προσαρμογέα M2 USB και την έκδοση χωρητικότητας 4GB της κάρτας μνήμης Memory Stick Micro (M2) της Sony θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο του 2007.

1 Ο αριθμός υπολογίζεται κατά προσέγγιση με χρήση του κινητού τηλεφώνου με κάμερα Sony Ericsson K850 και τη ρύθμιση ποιότητας εικόνας στη θέση “Normal” (κανονική)

2 Αρχεία eAAC με εγγραφή στα 32kbps. Ο χρόνος εγγραφής ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με τη συσκευή και το λογισμικό (3996 τραγούδια με εκτίμηση διάρκειας 4 λεπτών ανά τραγούδι)

3 High Quality MPEG4 SP στα 192kbps (θεωρητικός αριθμός βασισμένος στο ρυθμό συμπίεσης του codec).

* Ο αριθμός των φωτογραφιών, των τραγουδιών και των video που αναφέρεται παραπάνω ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με τις συσκευές hardware που χρησιμοποιούνται.


Tags: Sony, memory stick, RME, usb, κινητή τηλεφωνία, φωτογραφία.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top