Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα CYBER-SHOT S730

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 16/01/2008

Ελαφριά, με μικρό μέγεθος και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, η νέα Cyber-shot S730 αποτελεί μια ιδανική και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτή πρόταση για να μπείτε στον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας.

Παρά την αξιοσημείωτα χαμηλή της τιμή, η Cyber-shot S730 δεν κάνει θυσίες στον τομέα της ποιότητας της εικόνας. Ο φακός Sony με οπτικό zoom 3x φέρνει πιο κοντά τα μακρινά αντικείμενα, ενώ οι λήψεις που θα πραγματοποιήσετε με τη βοήθεια του αισθητήρα ανάλυσης 7,2 ενεργών Megapixels θα είναι καθαρές με εξαιρετική λεπτομέρεια – ακόμα και αν τις εκτυπώσετε σε μέγεθος A3.

Η Cyber-shot S730 σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε καθαρές λήψεις, απαλλαγμένες από «θάμπωμα», χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια του flash αν φωτογραφίζετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή με συννεφιά. Επιλέγοντας τη λειτουργία υψηλής ευαισθησίας (High Sensitivity) με την εύκολη στη χρήση ροδέλα λειτουργιών, η ευαισθησία εκτοξεύεται στο ISO 1250. Αυτό επιτρέπει την πραγματοποίηση λήψεων σε μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος των «κουνημένων» λήψεων, ακόμα και όταν φωτογραφίζετε κινούμενα αντικείμενα.

Η νέα λειτουργία αυτόματης εστίασης πολλαπλών σημείων εξασφαλίζει πεντακάθαρες λήψεις ακόμα και όταν το αντικείμενο της φωτογράφισης κινείται ή βρίσκεται εκτός του κέντρου της εικόνας.

Μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες και να δείτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής καθαρά στη μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού μεταβαίνετε άμεσα στην κατάσταση αναπαραγωγής (Playback), η οποία επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη επισκόπηση των φωτογραφιών κατά τη διάρκεια των λήψεων. Στην οθόνη μπορεί επίσης να εμφανιστεί ένα ιστόγραμμα το οποίο παρουσιάζει τη φωτεινότητα της εικόνας σε γραφική μορφή – χρήσιμο αν πραγματοποιείτε ακριβείς ρυθμίσεις της εστίασης ώστε να λάβετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακόμα και αν είστε νέοι στην ψηφιακή φωτογραφία, η Cyber-shot S730 σας καθοδηγεί με τη χρήσιμη εμφάνιση λειτουργιών όπως το flash, η μακροφωτογράφιση και οι ρυθμίσεις του χρονοδιακόπτη. Υπάρχουν επίσης συμβουλές επί της οθόνης οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις σωστές ρυθμίσεις για τη λήψη σας, ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει στη ροδέλα λειτουργιών λήψης.

Η Cyber-shot S730 μπορεί ακόμα να βοηθήσει τους αρχάριους φωτογράφους να επιλέξουν το καλύτερο μέγεθος εικόνας για τις λήψεις τους, ανάλογα με το μέγεθος χαρτιού εκτύπωσης που προτιμούν και τη μνήμη που υπάρχει διαθέσιμη.

Η Cyber-shot S730 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τα μέσα Ιανουαρίου του 2008.


Tags: Cyber-shot, megapixels.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top