Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

LCD BRAVIA B4000 της Sony

Digital Home - 18/01/2008

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LCD BRAVIA B4000 της Sony απευθύνεται σε όλους όσους κάποτε ευχήθηκαν οι τηλεοράσεις να μην ήταν τόσο μεγάλες ή τόσο μαύρες.

Τολμώντας να είναι διαφορετικά, τα μοντέλα της σειράς BRAVIA B4000 διατίθενται σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα, εμπνευσμένα από φυσικά υλικά. Τόσο το λευκό (Pearly White), όσο και το μόκα (Glossy Mocha) φινίρισμα εναρμονίζονται τέλεια με κάθε στυλ διακόσμησης.

Τα διαθέσιμα μεγέθη των 20, 23 ή 26 ιντσών σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε, εκτός από το χρώμα, και το ιδανικό μέγεθος για κάθε χώρο, είτε έχετε σκοπό να τοποθετήσετε μια δεύτερη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα ή την τραπεζαρία ή απλά επιθυμείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στο πιο βολικό σημείο ενός μικρού διαμερίσματος.

Χάρη στη βολική λαβή που υπάρχει στο πίσω μέρος τους, τα μοντέλα της σειράς BRAVIA B4000 μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και με ασφάλεια, ενώ με τη σχεδίαση «όλα σε ένα» δεν θα απασχοληθείτε με το θέμα της ξεχωριστής βάσης όταν μετακινείτε την τηλεόρασή σας.

Η σειρά BRAVIA B4000 θα σας εντυπωσιάσει ακόμη και με τη διαφορετική συσκευασία της. Μια ματιά στη συσκευασία είναι αρκετή για να κατανοήσετε τον ισχυρό lifestyle χαρακτήρα της σειράς, καθώς και την έμφαση στο μικρό μέγεθος των συσκευών.

«Με τη σειρά BRAVIA B4000 εισάγουμε μια νέα ιδέα», λέει η κ. Angela de Klein, Product Manager του τομέα LCD TVs, SONY TV Operations Europe. «Μιλάμε για αυτή ως σειρά προϊόντων Lifestyle, για τον πελάτη όμως αυτό σημαίνει πρακτικότητα και άνεση. Είναι συσκευές τηλεόρασης που δείχνουν καλά όπου και αν τις τοποθετήσετε, σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορείτε να τις σηκώσετε και να τις μετακινήσετε με ευκολία. Οπως ισχύει για όλη την οικογένεια συσκευών Bravia, τα νέα μοντέλα προσφέρουν εξαιρετική εικόνα, ήχο υψηλής ποιότητας και πολλές δυνατότητες διασύνδεσης. Αυτό όμως που είναι πραγματικά ξεχωριστό στη σειρά BRAVIA B4000 είναι οτι τα μοντέλα της αποτελούν μια εξαιρετικά κομψή αλλά, ταυτόχρονα, απόλυτα πρακτική λύση lifestyle».

Για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα μοντέλα της σειράς BRAVIA B4000 ευθύνεται ο μηχανισμός BRAVIA ENGINE. Ο μηχανισμός αυτός αποτελεί αποκλειστική τεχνολογία της Sony, η οποία επεξεργάζεται ψηφιακά την εικόνα κάνοντας τα χρώματα πλουσιότερα, αυξάνοντας την χρωματική αντίθεση και τονίζοντας τη λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανή, έντονη εικόνα χάρη στην οποία οι τηλεοράσεις BRAVIA ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Αντάξιος της εικόνας είναι και ο ήχος, χάρη στο συνδυασμό της τεχνολογίας Virtual Dolby Surround και της επεξεργασίας σήματος BBE ViVa, ο συνδυασμός των οποίων παράγει «γεμάτο» ήχο surround με διαλόγους που ακούγονται καθαρά.

Χάρη στις διαθέσιμες υποδοχές HDMI - 2 για το μοντέλο 26’’ και 1 για τα μοντέλα 20’’ & 23’’- μπορείτε να συνδέετε στην τηλεόραση συσκευές HD όπως Blu-ray Disc players, την κονσόλα PlayStation®3 καθώς και βιντεοκάμερες HD χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο. Η τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync σας επιτρέπει να ελέγχετε συσκευές που βρίσκονται μεταξύ τους συνδεδεμένες μέσω HDMI χρησιμοποιώντας ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μιας ταινίας ή να κλείσετε όλες τις συσκευές με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Τα μοντέλα της σειράς BRAVIA B4000 είναι HD Ready και διαθέτουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, έχοντας τη δυνατότητα λήψης ελεύθερων ψηφιακών μεταδόσεων όπου αυτές είναι διαθέσιμες. Η τελική «πινελιά» στη σχεδίαση έχει δοθεί στην κατάσταση αναμονής των συσκευών, η οποία, με την εξαιρετικά χαμηλή της κατανάλωση (μόλις 0,7W), ελαχιστοποιεί τη σπατάλη ενέργειας σε βάθος χρόνου.

Πληροφορίες σχετικά με το Περιβάλλον

H Sony αναθεωρεί συνεχώς τις πρακτικές κατασκευής των προϊόντων της καθώς και τις λειτουργικές και επιχειρηματικές της πρακτικές προκειμένου να διασφαλίσει την παραγωγή των προϊόντων της με τρόπο υπεύθυνο προς το περιβάλλον. Στην προσέγγιση αυτή διακρίνονται τρεις τομείς:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

κα Βαρβάρα Παππά, Sony Hellas, τηλ.: 210-6782000, email: Barbara.Pappa@eu.sony.com ή/ και με την κα Αλεξάνδρα Καρδάμη, ΙΚΟΝ Porter Novelli, τηλ.: 210-6837680, email: akardami@ikon.bbdogroup.gr


Tags: Sony, LCD, TV, Τηλεόραση.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top