Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Πωλήσεις δικτυακών θυρών των switch της D-Link

Ειδήσεις » Εταιρείες - 21/01/2008

Η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις δικτυακών θυρών των Managed και Unmanaged switch ξεπέρασαν τα 320 εκατομμύρια τα πέντε τελευταία χρόνια, καθιστώντας την D-Link δεύτερη, μόνο μετά τη Cisco Systems, σύμφωνα με έρευνα της In-Stat.

Η D-Link αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρία στη δικτύωση επιχειρήσεων για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Με την θεμελιώδη υποδομή δικτύωσης να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των επιχειρήσεων, σήμερα τα switch της D-Link® παίζουν σημαντικό ρόλο στην διασφάλιση της δικτύωσης και της δικτυακής ασφάλειας για εκατομμύρια γραφεία. Διαθέσιμα με έως και 48 θύρες, σε πληθώρα ευέλικτων διαμορφώσεων, τύπου Layer 2 ή 3, Managed ή Unmanaged, Web Smart, Gigabit Ethernet, PoE και Unified Wireless switches, τα switch της D-Link έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας επιχειρηματικών εφαρμογών.

Οι λύσεις xStack™ Switch της D-Link για περιβάλλοντα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να υλοποιούν και να διαχειρίζονται με ευκολία μια αρχιτεκτονική LAN που προσφέρει ισχυρή διασύνδεση δικτύου, επεκτασιμότητα, ασφάλεια και διαλειτουργικότητα βάσει προτύπων .

Ο Dave Smith, Αντιπρόεδρος στον τομέα Επιχειρηματικών Λύσεων της D-Link Europe, σχολίασε: “Τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιώνουν τη θέση της D-Link ως σημαντικής παγκόσμιας δύναμης στις λύσεις δικτύωσης επιχειρήσεων. Παράλληλα με την επιτυχία της στην αγορά επιχειρήσεων, η προτίμηση για καταναλωτικά προϊόντα δικτύωσης της D-Link αυξάνετε διαρκώς σε όλη την Ευρώπη. Η επιτυχία της D-Link τόσο στην αγορά επιχειρήσεων όσο και στην αγορά των οικιακών χρηστών, προωθείται από ένα μοντέλο το οποίο επιδιώκει να καθιερώσει λύσεις, υποστήριξη και υπηρεσίες για πελάτες σε τοπικό επίπεδο,– υποστηριζόμενο από τους παγκόσμιους πόρους της D-Link σε ότι αφορά σε ανάπτυξη τεχνολογιών και κατασκευή – παρέχοντας μια γκάμα προϊόντων που χαρακτηρίζεται από την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης στο πλαίσιο της αγοράς”.

• In-Stat Ethernet LAN Switch Market Share Reports, Q2/2002 - Q3/2007


Tags: D-Link, Cisco, In-Stat.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top