Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Toyota iQ - Toyota Urban Cruiser

Auto - Moto - 14/02/2008

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Toyota θα παρουσιάζει το σχέδιο παραγωγής του νέου μικρού αυτοκινήτου -Toyota iQ. To iQ, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σαν Concept Car iQ, στο περσινό Σαλόνι της Φρανκφούρτης, θα μπει στην παραγωγή προς το τέλος του 2008.

Toyota iQ - Toyota Urban Cruiser

Το iQ αμφισβητεί τα πρότυπα της κατηγορίας ‘compact’ αυτοκινήτων πόλης. Για πρώτη φορά, μέχρι τρεις επιβάτες μπορούν να κάθονται άνετα σε ένα μοντέλο πόλης ‘compact’ διαστάσεων, μήκους κάτω των τριών μέτρων, με αρκετό χώρο για ένα παιδί ή αποσκευές.

Η ευρυχωρία του iQ είναι αποτέλεσμα της ευφυούς διάταξης χώρων του, χάρη στη συμβολή έξι αλληλοσυνδεόμενων μηχανολογικών καινοτομιών, που αντιπροσωπεύουν μία επανάσταση στην εξέλιξη οχημάτων Toyota. Υιοθετώντας μία καθαρά Ιαπωνική αισθητική, το iQ σηματοδοτεί μία ριζική αλλαγή στην αυτοκινητιστική σχεδίαση και στα οικολογικά μέσα μεταφοράς, ανατρέποντας την άποψη ότι τα μικρά αυτοκίνητα είναι φτωχά σε εξοπλισμό και ανασφαλή.

Στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Toyota επεκτείνει τη γκάμα μοντέλων SUV, με μία νέα πρόταση για την κατηγορία μικρών αυτοκινήτων: Urban Cruiser.

Το νέο Toyota είναι ένα περιβαλλοντικά συμβατό, μικρό SUV που απευθύνεται στην αγορά all-roader πόλης. Απαντά στις ανάγκες του καταναλωτή που επιθυμεί ένα SUV, αλλά με χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Επιπλέον, η Toyota θα παρουσιάσει τα τελευταία επιτεύγματά της στις περιβαλλοντικά συμβατές, αστικές λύσεις μεταφορών, το πρωτότυπο Plug-in Hybrid και δύο πρωτότυπα μοντέλα: το Toyota 1/X Plug-in Hybrid concept σε συνδυασμό με τεχνολογία Flexible Fuel Vehicle (FFV), και το i-Real concept, ένα προσωπικό μέσο μεταφοράς.


Tags: toyota, iQ, SUV, Urban Cruiser.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top