Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Fire Emblem: Radiant Dawn

Παιχνίδια - 14/02/2008

Το Fire Emblem: Radiant Dawn είναι sequel του δημοφιλούς Fire Emblem: Path Of Radiance του Nintendo GameCube και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την 14η Μαρτίου 2008.

Οι γραμμές μάχης έχουν χαραχθεί ενώ μια επανάσταση είναι πολύ πιθανή να συμβεί! Μετά την ήττα και τον θάνατο του ηγέτη τους, το Βόρειο Βασίλειο της Daein βρίσκεται υπό την τυραννία της ισχυρής Αυτοκρατορίας Begnion. Η ήττα έδιωξε μακριά κάθε ελπίδα από την κατεστραμμένη χώρα για αναδόμηση και την απαρχή μιας καινούριας αυγής, όμως στον δρόμο βρίσκεται βοήθεια! Μια ομάδα νέων επαναστατών έφτασε στην Nevassa, την πρωτεύουσα της Daein, δημιουργώντας την ομάδα Dawn Brigade με τον σκοπό να σώσουν τις ζωές των συμπατριωτών τους. Αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτών των ενεργειών αμφισβήτησης προς το καθεστώς, οι παίκτες πρέπει να καταστρώσουν την καλύτερη στρατηγική μάχης για την Dawn Brigade και την καθοδήγησή της προς την απελευθέρωση της Daein από τον ζυγό του στρατού της Begnion.

Αναλύοντας το πεδίο της μάχης, οι παίκτες θα πρέπει να αξιολογήσουν την μορφολογία του εδάφους και των μονάδων μάχης σε έναν χάρτη-πλέγμα και να λάβουν μέρος σε μάχες. Σε κάθε γύρο, οι μονάδες μάχης μετακινούνται και λαμβάνουν εντολές για άμεση ή έμμεση επίθεση με σκοπό την νίκη των εχθρών και την ελευθερία.

Περισσότεροι από 70 χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες και δυνάμεις όπως Strength, Magic, Skill, Special Attack, Luck, Defence και Resistance γίνονται σταδιακά διαθέσιμες. Η μείωση των Hit Points των εχθρών στο μηδέν, προσφέρει στους παίκτες Experience Points για τον χαρακτήρα τους. Έτσι εκτός από την αύξηση του επιπέδου εμπειρίας αναβαθμίζονται και τα στατιστικά τους, βοηθώντας σε μελλοντικές επιθέσεις. Παρόλα αυτά οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν τα νώτα τους μιας και η απώλεια οποιουδήποτε από τους δικούς τους χαρακτήρες μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες επειδή κάθε ένας είναι μοναδικός και με μοναδικά χαρακτηριστικά. Αν κάποιος χαρακτήρας χαθεί, χάνεται για πάντα μαζί με τις δυνατότητές του!

Ο κόσμος του Tellius, στον οποίο και διαδραματίζεται το Fire Emblem, περιλαμβάνει δύο διαφορετικά είδη στα οποία ανήκουν και όλοι οι χαρακτήρες, τους Beorc και Laguz. Το είδος τους καθορίζει το πως ο κάθε χαρακτήρας ανταποκρίνεται στην μάχη και παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή επιθέσεων. Αν κάποιος χαρακτήρας είναι Beorc, διαπρέπει στην χρήση όπλων και μαγείας, ενώ ένας Laguz μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάποιο ζώο και να επιτεθεί με νύχια και με δόντια. Η χρήση μιας μείξης και των δύο δυνατοτήτων είναι απαραίτητη για την νίκη!

Ο χειρισμός του Fire Emblem: Radiant Dawn δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος, με τρεις διαθέσιμες επιλογές να είναι διαθέσιμες. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Wii Remote κρατώντας το πλαγίως, το Classic Controller ή ακόμη και κάποιο χειριστήριο Nintendo GameCube. Όσοι έχουν ολοκληρώσει το Fire Emblem: Path of Radiance μπορούν να έχουν επιπλέον οφέλη! Κάποιο save file του παιχνιδιού από μια Nintendo GameCube Memory Card, μπορεί να εισαχθεί στο Wii και έτσι οι παίκτες να κερδίσουν πλεονεκτήματα με βάση τις προηγούμενες τους ενέργειες. Οι χαρακτήρες όπως Danved, Calill και Largo επιστρέφουν στο νέο παιχνίδι και μπορούν να δεχτούν επιπλέον bonus points για τα επίπεδα skill, weapon και health. Επιπλέον συζητήσεις και αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν από τον προγενέστερο τίτλο στην νέα περιπέτεια.

Με περισσότερα από 40 κεφάλαια και 3 επίπεδα δυσκολίας, οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους αμέτρητες επιλογές διαθέσιμες για να καταστρώσουν την στρατηγική τους. Το Fire Emblem: Radiant Dawn lκυκλοφορεί στην Ευρώπη της 14η Μαρτίου 2008 για το Wii στην ενδεικτική τιμή των €50 περίπου.


Tags: Fire Emblem, Nintendo, GameCube, Wii.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top