Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

NOKIA 5310 XpressMusic & Nokia 5610 XpressMusic

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 14/02/2008

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει τα νέα Nokia 5310 XpressMusic & Nokia 5610 XpressMusic, δύο κινητά τηλέφωνα ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής. H νέα συλλογή των Xpress Music ξεχωρίζει για το design της, με την ολόμαυρη πρόσοψη και τις κόκκινες πινελιές από αλουμίνιο, αποτελώντας εξέλιξη του δημοφιλούς Nokia 5300 Xpress Music.

Οι δύο συσκευές διαθέτουν μεγάλη μνήμη και συνδέονται με οποιαδήποτε συσκευή hi-fi ή Bluetooth. Παράλληλα, είναι συμβατές με το «Nokia Music Store» προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια ευρεία γκάμα μουσικών επιλογών ανεξαρτήτως χώρου και χρόνου.

Το Nokia 5310 XpressMusic, έχει πάχος μόλις 9,9 χιλιοστά και ζυγίζει 71 γραμμάρια, με αποτέλεσμα να μπορεί να... «χαθεί» στο εσωτερικό οποιασδήποτε τσέπης ή τσάντας. Η αποθήκευση της ψηφιακής μουσικής και των άλλων multimedia αρχείων μπορεί να γίνει σε κάρτες μνήμης microSD ενώ η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου αγγίζει τα 30MB.Το Nokia 5310 XpressMusic διαθέτει ένα τσιπ ήχου το οποίο βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου και μειώνει σημαντικά τα επίπεδα θορύβου. Παράλληλα, τα ειδικά του πλήκτρα διευκολύνουν τον καταναλωτή στη διαχείριση και αναπαραγωγή της μουσικής.

Το Nokia 5610 XpressMusic ξεχωρίζει για το ειδικό «Music Slider» πλ ήκτρο το οποίο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη μουσική με μια απλή κίνηση του αντίχειρα, μέσω συρόμενου user interface. Στη συσκευή κυριαρχούν οι μαύρες γυαλιστερές αποχρώσεις ενώ τα πλαϊνά του τμήματα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Στην εμπρόσθια επιφάνεια της συσκευής δεσπόζει η οθόνη των 2,2 ιντσών η οποία μπορεί να παρουσιάσει 16,7 εκατ. χρώματα. Το ενσωματωμένο chip που διαθέτει εξασφαλίζει κρυστάλλινο ήχο και χρόνο αναπαραγωγής της μουσικής μέχρι και 22 ώρες. Εκτός όμως από τις εντυπωσιακές μουσικές του δυνατότητες, το Nokia 5610 XpressMusic διαθέτει και αξιόλογη ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 3,2 megapixel, με φακό αυτόματης εστίασης και φλας, υποστηρίζει υπηρεσίες τρίτης γενιάς και διαθέτει βοηθητική κάμερα για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων.

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης, παρέχει εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά:

«Η Alpha Copy / Nokia, πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στον Έλληνα καταναλωτή, παρουσιάζει τα νέα Nokia 5310 & 5610 Xpress Music, δύο συσκευές που συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός κινητού τηλεφώνου με

αυτά ενός υπερσύγχρονου gadget. Τα Nokia 5310 XpressMusic & 5610 XpressMusic έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω την ηγετική θέση που κατέχει η Nokia στην αγορά των μουσικών κινητών τηλεφώνων. Οι δύο αυτές συσκευές πολλαπλών δυνατοτήτων, είναι ιδανικές για τους λάτρεις της μουσικής που αναζητούν την πρωτοπορία και επιθυμούν να ενημερώνονται για όλες τις μουσικές εξελίξεις οπουδήποτε κι αν βρίσκονται».


Tags: Nokia, Alpha Copy, 5310, XpressMusic, Κωνσταντινίδης.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top