Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

G700, G900: Δύο τηλέφωνα με οθόνη αφής από τη SONY ERICSSON

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 14/02/2008

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε τα G700 και G900 που αποτελούν σημαντικά εργαλεία, σχεδιασμένα για να οργανώσουν όσους έχουν να αντιμετωπίσουν έντονους ρυθμούς στο σπίτι και τη δουλειά.

Το G700 είναι ένα προσωπικό organiser τσέπης που διατηρεί τις επαφές του καταλόγου, το ημερολόγιο, τις σημειώσεις, τις φωτογραφίες και τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στο ίδιο μέρος, εύκολα προσβάσιμο απλά με ένα άγγιγμα.

Το G900 διαθέτει όλες τις λειτουργίες του G700 με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως μια φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel με Αυτόματη Εστίαση Αφής, φωτογραφικό άλμπουμ και δυνατότητα επεξεργασίας μέσω αφής.

Sony Ericsson G700

- Λειτουργίες πλήρους organiser με ένα μόνο άγγιγμα

- Σημειώσεις Αφής – για να γράφετε και να σχεδιάζετε τα σημειώματά σας

- Μεγάλη οθόνη 2,4" με μενού που λειτουργεί με ένα άγγιγμα

- Φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel

Παραδοσιακό Ημερολόγιο

Με το G700, μπορείτε να σημειώσετε ο,τιδήποτε στην οθόνη με τη βοήθεια μιας γραφίδας, όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα στιλό σε ένα χαρτί, αποθηκεύοντας τη σημείωση στην επιφάνεια εργασίας του κινητού για υπενθύμιση – σαν να κολλούσατε ένα χαρτάκι στο ψυγείο. Μπορείτε να σχεδιάσετε έναν πρόχειρο χάρτη μέχρι το μαγαζί της γειτονιάς ή να σκιτσάρετε αφηρημένα κάτι και να το στείλετε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο! Πλέον, δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε ξεχωριστή ατζέντα για το σπίτι και τη δουλειά.

Απλότητα

Με το G700 χειρίζεστε μέσω αφής εισαγωγή κειμένου, σερφάρισμα στο διαδίκτυο ,ημερολόγιο και πλοήγηση στο μενού τηλεφώνου. Απλά αγγίξτε ένα όνομα, από τον τηλεφωνικό κατάλογο και θα εμφανιστούν στην οθόνη όλες οι σχετικές επιλογές. Με την άκρη του δαχτύλου, μπορείτε ακόμα και να περιηγηθείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ. Το G700 διαθέτει επίσης ειδικά πλήκτρα δημιουργίας μηνυμάτων και σημειώσεων, καθώς και ένα πλήκτρο κλειδώματος στην μία πλευρά του.

Sony Ericsson G900

- Χειρισμός πολυμέσων με ένα άγγιγμα

- Φωτογραφική μηχανή 5,0 megapixel με λειτουργία αυτόματης εστίασης και πολλαπλών λήψεων.

- Μενού organiser και πολυμέσων με ένα άγγιγμα

- Μεγάλη οθόνη 2,4"

- Wi-Fi™ για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και περιήγησης στο διαδίκτυο

Φυλάξτε φωτογραφίες με ποιοτική εκτύπωση

Η φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel του G900 επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας με φίλους και οικογένεια.

Πριν τραβήξετε την φωτογραφία, αποφασίστε που θέλετε να εστιάσει με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη. Επίσης, με τη λειτουργία πολλαπλών λήψεων, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο της μηχανής και να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Ιδανικό για να απαθανατίσετε τα παιδιά την ώρα που παίζουν στον κήπο ή κάποιο κινούμενο αντικείμενο Με τον έλεγχο αφής ανατρέξτε στις φωτογραφίες του τηλεφώνου ή ακόμα επεξεργαστείτε τις με το φωτογραφικό άλμπουμ αφής.

Παραμείνετε εν κινήσει

Αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες όταν βρίσκεστε σε ένα Wi-Fi™ hotspot οι οποίες προβάλλονται στην οθόνη 2,4”. Με τη γραφίδα ή το δάχτυλο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη σελίδα ή να περιηγηθείτε σε αυτή. Όταν πάλι δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο, ενεργοποιήστε τα RSS feeds απευθείας στο κινητό σας για να ενημερώνεστε αυτόματα: ειδήσεις, αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

Οργανωθείτε

Αγγίξτε, πληκτρολογήστε ή γράψτε… Όλες οι κινήσεις έρχονται με φυσικό τρόπο στο G900. Οργανώστε το πρόγραμμά σας, αγγίξτε ή χτυπήστε απαλά για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, ή να κρατήσετε βιαστικά μια σημείωση πριν το ξεχάσετε. Το G900 συνεργάζεται μαζί σας για να κερδίσετε περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα.

“ Η Sony Ericsson προσφέρει νέες δυνατότητες οργάνωσης σε ένα ευρύ κοινό χωρίς συμβιβασμούς στο μέγεθος ή τη μορφή του τηλεφώνου. Και τα δύο τηλέφωνα, G700 και G900 διαθέτουν κανονικά πληκτρολόγια και δεν υπερβαίνουν σε μέγεθος ένα συνηθισμένο τηλέφωνο” δήλωσε ο κος Αντώνης Μπαρούνας, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. “Τα συγκεκριμένα τηλέφωνα είναι ιδανικά για τους χρήστες που τους ενδιαφέρει να απλοποιήσουν την καθημερινότητά τους. Δεν πρόκειται απλά για τεχνολογία, αλλά για τεχνολογία στις υπηρεσίες του καταναλωτή”.

Το G700 θα κυκλοφορήσει σε μεταλλικό χρώμα και το G900 σε βαθύ κόκκινο και σκούρο καφέ. Και τα δύο μοντέλα είναι UMTS 2100 και GSM/GPRS 900/1800/1900 και θα διατίθενται σε επιλεγμένες αγορές από το Β’ τρίμηνο του 2008.

Νομικές πληροφορίες

1) Τα βασικά στοιχεία μπορεί να ποικίλλουν, ανάλογα με τις παραλλαγές ανά περιοχή.

2) Οι χρόνοι ομιλίας και αναμονής επηρεάζονται από τις προτιμήσεις δικτύου, τον τύπο της κάρτας SIM, τα συνδεδεμένα εξαρτήματα και διάφορες δραστηριότητες, π.χ. παιχνίδια. Τα περιεχόμενα του εξοπλισμού και οι αποχρώσεις διαφέρουν από αγορά σε αγορά. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη η πλήρης σειράς εξαρτημάτων σε κάθε αγορά.


Tags: Sony Ericsson, G700, G900, οθόνη αφής.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top