Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

E51: Νέα επαγγελματική συσκευή NOKIA Eseries

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 20/02/2008

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει το Nokia E51, ένα νέο κινητό τηλέφωνο το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει και να ανανεώσει τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας Eseries που απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία. Ειδικότερα, το κομψό Nokia E51 φιλοδοξεί να κατακτήσει τους Έλληνες επαγγελματίες με τα απαράμιλλα πλεονεκτήματά του, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του Nokia Eseries.

E51: Νέα επαγγελματική συσκευή NOKIA Eseries

Το Nokia E51 υποστηρίζει μία σειρά επαγγελματικών λύσεων κι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε εταιρικά τηλεφωνικά κέντρα (PBX) μέσω των λύσεων Nokia Mobile Unified Communications που περιλαμβάνουν το λογισμικό Nokia Intellisync Call Connect. Οι λύσεις αυτές επιτρέπουν τη χρήση του κινητού ως σταθερό, εταιρικό τηλέφωνο, την πραγματοποίηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τη μεταφορά και την κράτηση κλήσεων σε αναμονή καθώς και την κλήση «εσωτερικών» αριθμών. Παράλληλα, η συσκευή είναι κατάλληλη για την πρόσβαση σε τηλεφωνικές υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Διαδικτύου (VoIP).

Παράλληλα, η νέα συσκευή είναι «ιδανική» για τους επαγγελματίες που απαιτούν την αξιόπιστη διαχείριση των εργασιών τους και την αποδοτική οργάνωση του χρόνου τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Με στόχο τη διευκόλυνση των κατόχων του Nokia E51, προστέθηκαν διάφορα πλήκτρα στην εμπρόσθια επιφάνειά του τα οποία χαρακτηρίζονται ως «One Touch» και επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες που παρέχει, όπως τη διαχείριση των επαφών, την ηλεκτρονική αλληλογραφία και το ημερολόγιο. Επίσης, ένα ακόμη πλήκτρο επιτρέπει την άμεση επιστροφή σε κατάσταση αναμονής. Το Nokia E51 διευκολύνει τη χρήση διαφορετικών λύσεων για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ διαθέτει και ενδεικτική λυχνία, η οποία ενεργοποιείται με τη λήψη νέο email.

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης, παρέχει εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

O Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης επεσήμανε σχετικά:

«Το νέο κινητό τηλέφωνο Nokia E51, έρχεται να ενισχύσει τη σειρά των επαγγελματικών συσκευών Nokia Eseries. Διαθέτοντας νέες, εξελιγμένες υπηρεσίες, καινοτόμα χαρακτηριστικά καθώς και καλαίσθητο σχεδιασμό, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία».


Tags: Nokia, Eseries, Alpha copy, E51, Κωνσταντινίδης, PBX.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top