Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Διαγωνισμός από τη Sony

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 21/02/2008

Μοναδικοί διαγωνισμοί και «ελκυστικά» πακέτα προσφορών περιμένουν όλους τους φίλους της οικογένειας ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR της Sony. Για τους επόμενους μήνες με την αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR της Sony μπορείτε να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι στις Κάννες αλλά και επιστροφές χρημάτων αξίας έως και 200 ευρώ.

Μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος, την ένταση και την έμπνευση των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου από τη θέση VIP καλεσμένου στα πρώτα Sony World Photography Awards (SWPA) στις Κάννες εάν είστε ήδη κάτοχος μίας Sony Alpha ή πρόκειται να γίνετε έως και τις 24 Μαρτίου 2008. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sony.gr/digitalslr και εγγράψτε τη μηχανή σας σε αυτόν τον αποκλειστικό διαγωνισμό της Sony για να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι δύο ατόμων στις Κάννες, όπου θα πραγματοποιηθούν τα Sony World Photography Awards στις 24 Απριλίου 2008.

Παράλληλα, από την 1η Φεβρουαρίου 2008, η Sony προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες με την αγορά της νέας φωτογραφικής ψηφιακής μηχανής Sony DSLR 700. Επισκεφθείτε τα καταστήματα της επιλογής σας και κερδίστε επιτόπου επιστροφή χρημάτων αξίας 150 ευρώ με την αγορά του σώματος της DSLR 700. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε επιτόπου επιστροφή χρημάτων αξίας έως και 200 ευρώ με τις αγορές οποιουδήποτε Kit DSLR 700, δηλαδή εφόσον αγοραστεί ταυτόχρονα το σώμα της DSLR 700 και ένας οποιοσδήποτε φακός συστήματος  ή ένα φλάς ή ένα vertical grip. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη προσφορά επισκεφθείτε το www.sony.gr

«Η απόκτηση μίας DSLR φωτογραφικής μηχανής της Sony ανοίγει ούτως ή άλλως το παράθυρο σε έναν κόσμο εκπληκτικών φωτογραφικών δυνατοτήτων και εμπειριών. Μέσα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό κάποιος τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να απαθανατίσει και να κρατήσει ζωντανή τη δική του μοναδική εμπειρία, δίπλα στους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου», δήλωσε ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, Διευθυντής Marketing της Sony Hellas.


Tags: Φωτογραφία, digital camera, sony, slr.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top