Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Το Street Gangs κυκλοφορεί στην Virtual Console

Παιχνίδια - 23/02/2008

Ετοιμαστείτε για μάχες με συμμορίες μιας και το Street Gangs κυκλοφορεί στην Virtual Console. Ακολουθήστε τους Alex και Ryan στην περιπέτειά τους για την διάσωση της Cyndi, της κοπέλας του Ryan, από το κρησφύγετο μιας συμμορίας στην River City.

Ο τίτλος συνδυάζει στοιχεία beat ‘em up και role playing και κυκλοφόρησε αρχικά στο Nintendo Entertainment System το 1991. Ο τίτλος επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των παικτών στην οθόνη και την εκτέλεση μιας σειράς από πολεμικές κινήσεις. Συγκεντρώνοντας χρήματα από ηττημένους εχθρούς, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν επιπλέον ικανότητες αλλά και αντικείμενα όπως νέα παπούτσια, βιβλία και υγιεινά σνακ! Μόνο για τους πραγματικά σκληρούς, το Street Gangs γίνεται διαθέσιμο αυτή την εβδομάδα προς 500 Wii Points.

Αν η διάθεσή σας είναι περισσότερο ευνοϊκή για διακοπές, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι σε κάποιο τροπικό νησί, με την βοήθεια του Adventure Island! Αρχικά κυκλοφόρησε στο Nintendo Entertainment System το 1992. Ένας μάγος έχει απαγάγει την κοπέλα του ήρωα και οι παίκτες θα πρέπει να τον καθοδηγήσουν σε μια περιπέτεια γεμάτη εχθρούς σε δάση, θάλασσες και σπηλιές προκειμένου να την σώσουν. Το Adventure Island διατίθεται από σήμερα στην Virtual Console προς 500 Wii Points.

Οι χρήστες της Virtual Console μπορούν να ζήσουν την απόλυτη ρετρό εμπειρία, παίζοντας παιχνίδια των κλασσικότερων και δημοφιλέστερων κονσόλων και όχι μόνο, μιας και σύντομα θα προστεθούν και τίτλοι του C64. Οι παραπάνω τίτλοι προστίθενται στην ήδη υπάρχουσα λίστα 189 κλασσικών τίτλων!


Tags: Nintendo, NES, Street Gangs, virtual console, wii.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top