Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Adobe Director 11

Τεχνολογία » Software - 26/02/2008

H Ανοδος ΑΕ, θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε το λογισμικό Adobe Director 11, μια σημαντική αναβάθμιση του δυναμικού εργαλείου πολυμέσων για τη δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών και πλούσιου περιεχομένου. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει ένα ευέλικτο και εύχρηστο περιβάλλον authoring, δίνοντας τη δυνατότητα σε συγγραφείς πολυμέσων, animators και developers να δημιουργήσουν δυνατές διαδραστικές εφαρμογές, παιχνίδια, e-learning και προϊόντα προσομοίωσης.

Με το Director 11 ή με συνδυασμό του Director 11 και του Adobe Shockwave Player, οι χρήστες μπορούν να συγγράφουν μια φορά μόνο και να δημοσιεύουν περιεχόμενο για το web, CDs/DVDs και το desktop ταυτόχρονα. Το ολοκληρωμένο περιβάλλον του Director έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των δημιουργικών εφαρμογών της Adobe, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέσουν αρχεία Adobe Flash SWF σε projects Director, να τα αναπαραγάγουν σε Director και Shockwave, και να τα επιμεληθούν εύκολα με το Adobe Flash CS3 Professional. Επιπλέον, το Director 11 υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από third-party add-ons, δημιουργώντας έτσι το πιο δυνατό, επεκτάσιμο περιβάλλον. Ακόμη, το Director 11 δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να προσαρμόζουν γλωσσικά τις εφαρμογές μέσω Unicode, να δημιουργούν νέα επίπεδα ρεαλιστικής κίνησης σε παιχνίδια και προσομοιώσεις με τη μηχανή Ageia™ PhysX™, καθώς και να παράγουν βελτιωμένα κείμενα και 3D rendering.

Το Adobe Director 11 αναμένεται να είναι διαθέσιμο έως τα τέλη Μαρτίου 2008. Το προϊόν λειτουργεί σε πολλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft® Windows® XP με Service Pack 2, Windows Vista και Mac OS X version 10.4 σε Intel-based Macintosh. Το Shockwave λειτουργεί σε όλα τα παραπάνω συστήματα καθώς και σε Mac OS X 10.4 σε PowerPC-based Macintosh.
Tags: Adobe, director, Άνοδος, e-learning, authoring, animation, development.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • που μπορω να βρω το εγχειριδιο για το adobe director 11?
    By: joanna @ 04/01/2009

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top