Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

UP-DR200, νέος φωτογραφικός εκτυπωτής από τη SONY

Τεχνολογία » Hardware - 26/02/2008

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην Ευρώπη του νέου επαγγελματικού εκτυπωτή UP-DR200, ο οποίος αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των ψηφιακών φωτογραφικών εκτυπωτών της εταιρίας που μπορούν να διαχειριστούν μεγάλους όγκους εκτυπώσεων σε υψηλές ταχύτητες. Ο νέος εκτυπωτής επιτυγχάνει ως και 450 εκτυπώσεις ανά ώρα και χρησιμοποιεί μόνο ένα ρολό χαρτιού για 700 εκτυπώσεις.

Ο UP-DR200 έχει σχεδιαστεί για τους κλάδους του retail και των εκδηλώσεων και είναι κατάλληλος για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών: Φωτογραφικά κιόσκια, φωτογραφεία, εκδηλώσεις όπως δείπνα, βραβεύσεις, γάμους, διασκέψεις, αθλητικούς αγώνες αλλά και για κάθε είδους ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Ο UP-DR200 χρησιμοποιεί υλικό εκτύπωσης παρόμοιο στην υφή με το παραδοσιακό φωτογραφικό χαρτί και προσφέρει δύο τύπους φινιρίσματος: Glossy και ProMatte™. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία θερμικής εξάχνωσης της Sony προσομοιώνει το επαγγελματικό φινίρισμα raster που προσφέρει η συμβατική επεξεργασία αλογονιδίου του αργύρου προσφέροντας ζωντανές εκτυπώσεις φωτογραφικής ποιότητας σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη χαρτιού: 9 x 13 cm (3.5 x 5 ίντσες), 10 x 15 εκ. (4 x 6 ίντσες), 13 x 18 εκ. (5 x 7 ίντσες) και 15 x 20 εκ. (6 x 8 ίντσες).

«Από την ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μέχρι τη μαγεία μιας μέρας με φίλους σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας, οι ψηφιακοί φωτογραφικοί εκτυπωτές της Sony συλλαμβάνουν τις στιγμές, όπως αυτές συμβαίνουν. Ως μέρος της δέσμευσής μας για τη συνεχή προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ο νέος μας ψηφιακός φωτογραφικός εκτυπωτής χρησιμοποιεί φωτογραφικά μέσα εκτύπωσης που βασίζονται στο χαρτί προσφέροντας ταχείες, αξιόπιστες και ανταγωνιστικής τιμής εκτυπώσεις», λέει ο κ. Iain McCrossan, Διευθυντής Marketing Ευρώπης του τομέα ψηφιακής φωτογραφίας (Digital Photography) στη Sony Europe. «Με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι και 450 φωτογραφίες ανά ώρα, ο UP-DR200 επιτρέπει στις αλυσίδες καταστημάτων να τυπώσουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες από διαφορετικά καταστήματα, χάρη στη δυνατότητα δικτυακής διασύνδεσης, μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών τους. Ο νέος εκτυπωτής λειτουργεί αθόρυβα και είναι ιδανικός για εφαρμογές τόσο στον τομέα του retail όσο και στον χώρο των εκδηλώσεων».

Εκτός από το οικονομικό όφελος, τα νέα χαρτιά εκτύπωσης είναι εύκολα στη φόρτωση και τη συντήρηση, ενώ χάρη στη δυνατότητα χειρισμού μεγάλου όγκου εκτυπώσεων απαιτούνται ακόμα λιγότερες προσθήκες χαρτιού, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για τα πολυάσχολα περιβάλλοντα στα οποία ο εκτυπωτής αυτός προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στα κιόσκια, τόσο η ταινία όσο και το χαρτί φορτώνονται από το μπροστινό μέρος, χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε τον εκτυπωτή έξω για να τον γεμίσετε, κάτι που κάνει δυνατή την εγκατάσταση του εκτυπωτή σε στενούς χώρους. Η εκτυπώσιμη επιφάνεια του ρολού είναι ανεστραμμένη, έτσι ώστε να αποφεύγονται λεκέδες και δαχτυλιές.

Ο UP-DR200 είναι συμβατός με Windows και διαθέτει θερμική κεφαλή με μεγάλη διάρκεια ζωής – περίπου 50.000 εκτυπώσεις σε φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας. Στην ενσωματωμένη οθόνη LCD εμφανίζεται η κατάσταση εκτύπωσης σε πραγματικό χρόνο επιτρέποντας την εύκολη παρακολούθηση, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και ο αριθμός των εκτυπώσεων που απομένουν, ο συνολικός αριθμός εκτυπώσεων, καθώς και τυχόν σφάλματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sony και τις υπηρεσίες ψηφιακής φωτογραφίας που προσφέρει, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.sonybiz.net/dp.


Tags: Sony, printer, εκτυπωτής, φωτογραφίες.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top