Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Πρώτη ανοικτή ημέρα CISCO στην Ελλάδα

Ειδήσεις » Εταιρείες - 28/02/2008

H Cisco Systems Inc. σε συνεργασία με το Athens Information Technology, παρουσίασε την Πρώτη Ανοικτή Ημέρα Cisco στην Ελλάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΑΙΤ.

Η Cisco εξήγγειλε την πρόθεσή της να ‘στρατολογήσει’ κορυφαίους πτυχιούχους διαφόρων ειδικοτήτων, τεχνικής και μη κατεύθυνσης. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα της Cisco έχουν ως σκοπό να παρέχουν στους συμμετέχοντες την κατάρτιση για την στήριξη και ανάπτυξη μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Η παρουσίαση της Cisco σε περισσότερους από 60 πανεπιστημιακούς πτυχιούχους και σπουδαστές ήταν πολύ επιτυχής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να δοκιμάσουν τον τρόπο που η Cisco εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της. Η αντίδραση των κ. Ιωαννίδη και Keisari, από Cisco Ελλάδας και Ισραήλ αντίστοιχα, για το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν πολύ θετική. Η δέσμευση της Cisco για τη προσέλκυση των καλύτερων αποφοίτων αποδείχθηκε την Παρασκευή σε όλους μας. Ο ενθουσιασμός του κ. Καφαντάρη, που συμμετέχει στο πρόγραμμα της Cisco από τον περασμένο Αύγουστο του 2007 αποτέλεσε για όλους ζωντανό παράδειγμα.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα μεταπτυχιακά προγράμματα και η ερευνητική δραστηριότητα του ΑΙΤ από τον Αντιπρύτανη Καθηγητή κύριο Ιωάννη Τόμκο.

Σχετικά με το Athens Information Technology (AIT)

To AIT, είναι ένα μη κερδοσκοπικό διεθνές κέντρο αριστείας στην Έρευνα και την Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση που ιδρύθηκε το 2001 από τον Όμιλο INTRACOM. Αποτελεί την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα στην έρευνα και εκπαίδευση στον τομέα των τεχνολογιών και του management των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Έχει αποκλειστική πανευρωπαϊκή συνεργασία με το κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Carnegie Mellon, καθώς και με το Πανεπιστήμιο του Harvard και με το Ίδρυμα Κόκκαλη σε θέματα διαρκούς επαγγελματικής εκπαίδευσης. Μέχρι σήμερα, το ΑΙΤ έχει απονείμει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε 350 αποφοίτους, χορηγώντας πάνω από 250 υποτροφίες και οικονομικές ενισχύσεις σε αριστούχους φοιτητές από 21 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες: www.ait.gr.


Tags: Cisco, AIT, Intracom.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top