Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα σειρά WALKMAN Video MP3 Players NWZ-A820

Τεχνολογία » Gadgets - 28/02/2008

Η Sony διευρύνει την πρωτοποριακή οικογένεια ψηφιακών media players WALKMAN με την εύκολη στη χρήση σειρά Video MP3 players NWZ-A820. Τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας και προηγμένες λειτουργίες, ενώ διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών και υποστηρίζουν στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth, χαρακτηριστικά, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σύγχρονο ψηφιακό lifestyle.

Νέα σειρά WALKMAN Video MP3 Players NWZ-A820

Τα λεπτά, ελαφριά και εξαιρετικά κομψά μοντέλα της σειράς NWZ-A820 διατίθενται σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές (μαύρο, ασημί, χρυσό και ροζ), ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες: Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο NWZ-A828 (8GB) μπορεί να αποθηκεύσει 30 ώρες και 40 λεπτά1 video/ήχου ή 1.850 τραγούδια, ενώ το NWZ-A826 (4GB) διαθέτει χωρητικότητα για μέχρι και 15 ώρες video1 ή για 925 τραγούδια2.

Με τη σειρά NWZ-A820 μπορείτε να απολαμβάνετε για περισσότερο χρόνο την προσωπική σας συλλογή video και τραγουδιών, ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των νέων μοντέλων προσφέρει μέχρι και 10 ώρες3 αναπαραγωγής video ή 36 ώρες4 συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Ακόμα και με ενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth®, η αναπαραγωγή φθάνει τις 7 ώρες για video ή τις 15 ώρες για μουσική.

Η καθαρή και φωτεινή οθόνη QVGA 2,4 ιντσών που διαθέτουν όλα τα νέα μοντέλα υποστηρίζει εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή video με ρυθμό μέχρι και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με άριστη αντίθεση και χρωματική αναπαραγωγή. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προβάλλετε τα video και τις φωτογραφίες σας στην οθόνη κρατώντας την συσκευή με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε (αριστερά, κατακόρυφα, δεξιά). Οι συλλογές των φωτογραφιών σας μπορούν επίσης να προβληθούν με τη μορφή slideshow, συνοδευόμενες από τη μουσική επένδυση που θα επιλέξετε.

Η υποστήριξη στερεοφωνικής σύνδεσης Bluetooth® ανοίγει μπροστά σας ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο ασύρματων επιλογών μέσω των οποίων μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τον τρόπο που απολαμβάνετε τα ψηφιακά σας αρχεία ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 μπορούν να πραγματοποιήσουν συνεχή μετάδοση (streaming) αρχείων ήχου και πληροφοριών σχετικών με το τραγούδι και τον καλλιτέχνη σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό σύστημα micro hi-fi που διαθέτει σύνδεση Bluetooth®, όπως τα Sony CMT-HX70BTR και CMT-HX50BTR.

Αν βρίσκεστε σε κίνηση, είναι εύκολο να απολαύσετε ψηφιακή μουσική υψηλής ποιότητας μέσω ακουστικών Bluetooth®, όπως τα ακουστικά Sony DR-BT50 ή μέσω κάποιου ηχοσυστήματος αυτοκινήτου συμβατού με την τεχνολογία Bluetooth®, όπως το Sony MEX-BT5100. Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού που βρίσκεται τοποθετημένο στο πλαϊνό μέρος των νέων μοντέλων, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα με άλλες συσκευές Bluetooth®.

Όπως και όλες οι συσκευές WALKMAN®, τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα τύπων (formats) αρχείων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Windows Media Audio (WMA) με χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι ελεύθεροι από περιορισμούς copyright τύποι AAC, MP3 και Linear PCM, ενώ υποστηρίζονται και αρχεία JPEG για την αποθήκευση και την προβολή των φωτογραφιών σας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας video codecs που διαθέτουν οι νέες συσκευές, υποστηρίζεται επίσης η αναπαραγωγή αρχείων AVC (H.264/AVC) Baseline Profile και MPEG-4.

Τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε την προσωπική σας συλλογή αρχείων ήχου και εικόνας, καθώς και για την προβολή podcasts και video που έχετε «κατεβάσει» από sites στο web.

Η νέα σειρά είναι πιστοποιημένη για χρήση με τα Windows Vista και φέρει το λογότυπο ‘PlaysForSure’ της Microsoft, έχοντας συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων online υπηρεσιών παροχής περιεχομένου. Η μεταφορά αρχείων από PC σε κάποιο μοντέλο της σειράς NWZ-A820 αποτελεί μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει, είτε μέσω του Windows Media Player 11, είτε μέσω απλού drag-and-drοp αρχείων, ή ακόμα και με τη χρήση του λογισμικού Sony Media Manager for WALKMAN® που παρέχεται μαζί με τις συσκευές.

«Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στην οικογένεια WALKMAN® προϊόντα που προσφέρουν στους καταναλωτές την ευελιξία και την ελευθερία να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να μεταφέρουν και να διαχειρίζονται την ψηφιακή τους μουσική, κάτι το οποίο μόνο τα ανοικτά πρότυπα μπορούν να εξασφαλίσουν», λέει ο κ. Paul Gyles, Strategic Product Manager του τομέα Audio Marketing στη Sony Europe. «Και τώρα, με την πρόσθετη συμβατότητα με συνδέσεις Bluetooth® στη σειρά NWZ-A820, είναι ευκολότερο από ποτέ να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, χωρίς να χρειάζεστε καλώδια».

Για τον εξαιρετικής ποιότητας ήχο των συσκευών WALKMAN® φροντίζουν τέσσερις τεχνολογίες ‘Clear Audio’. Τα ακουστικά EX των 13,5mm που παρέχονται μαζί με τα νέα μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλες μονάδες οδήγησης που εξασφαλίζουν δυναμική αναπαραγωγή με εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων και ισχυρά μπάσα. Ο μηχανισμός Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), ο οποίος έχει αναπτυχθεί από τη Sony, αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες που αλλοιώνονται λόγω της συμπίεσης, εξασφαλίζοντας φυσικότερο ήχο που βρίσκεται πιο κοντά στο πρωτότυπο. Η τεχνολογία Clear Stereo εμποδίζει τη διαρροή σημάτων ήχου μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού, με αποτέλεσμα καθαρότερο και καλύτερα διαχωρισμένο στερεοφωνικό ήχο. Η τεχνολογία Clear Bass ενισχύει την αναπαραγωγή στις χαμηλές συχνότητες χωρίς να προσθέτει παραμόρφωση η οποία μπορεί να εισαχθεί στο σήμα από συμβατικούς ισοσταθμιστές. Ακόμα πλουσιότερος ήχος εξασφαλίζεται από μια γκάμα ρυθμίσεων όπως ο ισοσταθμιστής 5 περιοχών, ο μηχανισμός VPT Acoustic Engine και το σύστημα δυναμικής σταθεροποίησης (Dynamic Normalizer).

Παρά τα προηγμένα τους χαρακτηριστικά, τα μοντέλα της σειράς NWZ-A820 είναι εύκολα στη χρήση, χάρη στο μενού που εμφανίζεται επί της οθόνης και στις βελτιωμένες λειτουργίες αναπαραγωγής και αναζήτησης. Χάρη στην λειτουργία ταχείας κύλισης, η αναζήτηση των αρχείων σας όταν βρίσκεστε σε κίνηση γίνεται μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά WALKMAN®: NWZ A820 [NWZ-A826 (4GB) και NWZ-A828 (8GB], θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2008.

1 Εκτίμηση του χρόνου εγγραφής video σε ρυθμό 384 kbps / ήχου σε ρυθμό 128 kbps.

2 Τραγούδι διάρκειας 4 λεπτών με εγγραφή στα 128 kbps.

3 10 ώρες αναπαραγωγής video με απενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth®. 7 ώρες αναπαραγωγής με ενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth®. Οι 10 (ή 7) ώρες αναπαραγωγής video υπολογίζονται κατά προσέγγιση για αρχεία MPEG-4 με εγγραφή στα 384 kbps και με ρύθμιση φωτεινότητας "3".

4 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με απενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth®. 15 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με ενεργοποιημένη τη στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth®. Οι 36 (ή 15) ώρες αναπαραγωγής μουσικής υπολογίζονται κατά προσέγγιση για αρχεία MP3 στα 128kbps, με όλες τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή και του VPT στη θέση "None", με απενεργοποιημένες τις λειτουργίες DSEE, Clear Stereo, Dynamic Normalizer και την αναδυόμενη εμφάνιση νέου τραγουδιού, καθώς και ρύθμιση προφύλαξης οθόνης “Blank” (κενό).


Tags: Sony, walkman, mp3, bluetooth.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • Μπορει να λαβει τραγουδια μεσω bluetooth.Παρακαλω απαντηστε μου στο email μου.
    By: giannhs @ 03/11/2008

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top