Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

NOKIA 7900 Crystal Prism

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 29/02/2008

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει τη νέα έκδοση της συλλογής Prism, το Nokia 7900 Crystal Prism, μια συσκευή που ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό και λαμπερό σχεδιασμό της. Οι διαμαντένιες γραμμές του και το κεντρικό κρυστάλλινο πλήκτρο πλοήγησης, αποτελούν αναπόσπαστά χαρακτηριστικά των έντονων γεωμετρικών σχημάτων και του προσωπικού στυλ της συλλογής Prism.

NOKIA 7900 Crystal Prism

Το Nokia 7900 Crystal Prism είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Nokia με τη σχεδιάστρια Frédérique Daubal, η οποία δημιούργησε μοναδικές γραμμές, διακριτικά wallpapers, καθώς επίσης και αποκλειστικά αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τη συσκευή. Ειδικότερα οι δημιουργίες της σχεδιάστριας Frédérique Daubal στα δημιουργικά wallpapers, ξεχωρίζουν για τη λάμψη και τη γεωμετρία του σχεδίου τους. Η σχεδίαση με το αλουμίνιο στο πίσω μέρος του κινητού, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά «φωτιστικά εφέ», καθιστούν την κάθε συσκευή μοναδική και συμπληρώνουν το λαμπερό στυλ του Nokia 7900 Crystal Prism.

Ο συνδυασμός του εξαιρετικού σχεδιασμού και της υψηλής τεχνολογίας της συσκευής Nokia 7900 Crystal Prism ολοκληρώνονται από μία οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας, με μοντέρνα και ψηφιακά wallpapers, αποκλειστικές δημιουργίες της σχεδιάστριας Daubal.

Το Nokia 7900 Crystal Prism διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα 2 megapixel, υποστηρίζει υπηρεσίες τρίτης γενιάς, για γρήγορο και εύκολο κατέβασμα αρχείων ήχου και εικόνας καθώς και πλοήγηση. Παράλληλα περιλαμβάνει ενσωματωμένη μνήμη 1GB και music player με αντίστοιχα ακουστικά. Ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα επίσης να διαλέξει το χρώμα της αρεσκείας του για το φωτισμό των πλήκτρων μέσα από τα 49 διαφορετικά χρώματα.

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης, παρέχει εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά:

«Το Nokia 7900 Crystal Prism διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης κινητής συσκευής καθώς και την κομψότητα που ανταποκρίνεται σε μοναδικές στιλιστικές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή. Η νέα σειρά προϊόντων Nokia που διατίθεται από την Alpha Copy / Nokia προσφέρει συσκευές με καινοτόμο σχεδιασμό και πρωτοποριακά υλικά, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία με το προσωπικό στυλ».


Tags: Alpha Copy, Nokia, Κωνσταντινίδης, 7900, Crystal Prism.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top