Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

LG KF600

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 07/03/2008

Η LG Electronics, παγκόσμιος πρωτοπόρος στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε πρόσφατα το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του βραβευμένου με IF Product Design Award για το έτος 2008 νέου κινητού, LG KF600. Το LG KF600, χάρη στο μοναδικό InteractPad που διαθέτει, παρουσιάζει ποικίλες δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα είναι εύχρηστο και ιδιαίτερα κομψό.

Το InteractPad™ αντικαθιστά τα συμβατικά πλήκτρα ενός κινητού με εικονικά πλήκτρα πλοήγησης, τα οποία προσαρμόζονται στην εκάστοτε λειτουργία. Aυτή η καινοτομία ικανοποιεί την ανάγκη για ευκολότερη πλοήγηση στις πολλαπλές λειτουργίες των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων.

Το LG KF600 InteractPad™, με τα εικονικά πλήκτρα πλοήγησης, δείχνει στο χρήστη τα απαραίτητα πλήκτρα για την ολοκλήρωση μίας λειτουργίας, περιορίζοντας τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στις απολύτως απαραίτητες. Πρόκειται για ένα πολύ πιο ευέλικτο πληκτρολόγιο, που εξαλείφει την ανάγκη για απομνημόνευση των πλήκτρων και της αντίστοιχης λειτουργίας του καθένα. Επιπλέον, τα εικονικά αυτά πλήκτρα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα σε σχέση με τα κλασικά, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το InteractPad™ είναι ιδανικό για τη διαχείριση των πολλαπλών εφαρμογών του LG KF600, όπως του digital audio player, της φωτογραφικής μηχανής και της κάμερας. Καθώς ο έλεγχος της λειτουργίας τους δεν απαιτεί τη χρήση συμβατικών πλήκτρων, κάθε μία από αυτές έχει το δικό της interface, κάνοντάς τις έτσι απίστευτα εύχρηστες.

Το InteractPad™ είναι εφοδιασμένο με τη λειτουργία multi-sensorial feedback: Με κάθε πάτημά του, τα εικονικά πλήκτρα μεγαλώνουν, η συσκευή δονείται ελαφρά και ένας διακριτικός ήχος ακούγεται. Σκοπός του συγκεκριμένου σχεδιασμού είναι, όχι μόνο να μοιάζουν τα εικονικά πλήκτρα με αληθινά, αλλά και να χρησιμοποιείται η συσκευή με άνεση και ακρίβεια.

Το LG KF600 διαθέτει οκτώ, ιδιαίτερα δυναμικά σε σχεδιασμό, κομψά και ευχάριστα θέματα. Καθένα από αυτά του προσδίδει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, που μπορεί να αποτελέσει προέκταση της προσωπικότητας του κάθε ιδιοκτήτη. Τα θέματα αυτά, πολλά από τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη δουλειά του διάσημου καλλιτέχνη Keith Haring, εφαρμόζονται σε όλες τις λειτουργίες του interface του LG KF600, συμπεριλαμβανομένου και του InteractPad™. Κάθε φορά που οι χρήστες επιλέγουν ένα θέμα, η εμφάνιση κάθε εφαρμογής αντικατοπτρίζεται στο μενού, στα εικονίδια και στο wallpaper της οθόνης.

Το LG KF600, χάρη στο InteractPad™, διαθέτει μοναδικό interface και feed-forward tactile σύστημα πλοήγησης, που το καθιστούν το πλέον εξελιγμένο slide κινητό τηλέφωνο της αγοράς.

ο Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company, δήλωσε χαρακτηριστικά «Το LG KF600 και το μοναδικό InteractPad™ αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της LG για την κατασκευή εύχρηστων συσκευών μέσω προηγμένης τεχνολογίας user interface. Η ευκολία στη χρήση είναι το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής και αντιπροσωπεύει το σημαντικότερο επίτευγμα της LG, που δεν είναι άλλο από την κατασκευή τηλεφώνων που ταιριάζουν στους χρήστες τους, όπως το νέο KF600, το οποίο δίνει μία πρώτη εικόνα της νέας τάσης στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Η LG συνεχώς αναζητά και αναπτύσσει νέες μεθόδους για τη βελτίωση της χρηστικότητας των συσκευών της και θα συνεχίσει να εστιάζει σε στοιχεία που προσδίδουν πρακτικά πλεονεκτήματα στους χρήστες».

Οι ποικίλες multimedia δυνατότητες του LG KF600 περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, κάμερα 3 Megapixel, MP3 player, video recording, FM radio και Bluetoοth, ενώ η εργονομική του σχεδίαση προσδίδει ένα ιδανικό, λαμπερό φινίρισμα.

Το LG KF600 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο GSMA Mobile World Congress 2008 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.

1) Main Features:

- InteractPad™

Μοναδικό interactive touch-based πληκτρολόγιο πλοήγησης που αλληλεπιδρά με την οθόνη και το χρήστη

- Dynamic graphic interface themes

Οκτώ θέματα γραφικών που εφαρμόζονται στο μενού, τα εικονίδια, το wallpaper και τις υπόλοιπες interface εφαρμογές

- Multimedia Features

Music player με FM radio, κάμερα 3 Megapixel, camcorder και παιχνίδια touch-control

2) Basic Specifications

- RF band: EDGE 900/ 1800/ 1900

- Διαστάσεις: 101.2mm (Μ) x 50.7mm (Π) x 14.1mm (Π)

- Οθόνη: 240 x 320 pixels, 2.00″, 262K color TFT

- InteractPad™ (πληκτρολόγιο): 240 x 176 pixels, 1.5″, 262K color TFT

- Βάρος: 107g

- Μπαταρία: Li-Ion 800 mAh

- Χρόνος αναμονής, Max (hrs): 270 hrs

- Χρόνος ομιλίας (hrs): 2 hrs 30 min


Tags: LG, KF600, IF Product Design Award, Interactpad.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top