Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η Microsoft Ελλάς ανανεώνει το ανθρώπινο δυναμικό της

Ειδήσεις » Εταιρείες - 13/03/2008

Στην ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού της προχώρησε η Microsoft Ελλάς με την τοποθέτηση τριών στελεχών σε σημαντικές θέσεις της εταιρίας.

Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς αναλαμβάνει ο Patrick Malone, Διευθύντρια Customer & Partner Experience τοποθετείται η Βικτωρία Κιμωνίδου, ενώ Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναλαμβάνει η Νίνα Τρυφωνοπούλου.

Ο Patrick Malone, ως νέος Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς έχει την ευθύνη της στρατηγικής της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας, καθώς και της προώθησης των νέων τεχνολογιών στην αγορά, με έμφαση στην προσέγγιση των εξειδικευμένων κοινών και κυρίως των στελεχών πληροφορικής

Στη Microsoft εργάζεται από το 2005, αρχικά ως Senior Developer Evangelist και στη συνέχεια ως Architect Evangelist, έχοντας την ευθύνη της προώθησης της πλατφόρμας ανάπτυξης της εταιρίας σε μεγάλους πελάτες και συνεργάτες, καθώς επίσης και την ενδυνάμωση των σχέσεων της εταιρίας με τους Software Architects της χώρας. Πριν τη Microsoft, είχε εργαστεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος τεχνολογίας σε διάφορους οργανισμούς, ενώ παλαιότερα ήταν Τεχνικός Διευθυντής στην Broker Systems, εταιρία παραγωγής λογισμικού για χρηματιστηριακές εταιρίες.

Ο Patrick Malone είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Software Engineering από το Πανεπιστήμιο του Birmingham, καθώς και MBA από το Athens Laboratory of Business Administration (ALBA).

Η Βικτωρία Κιμωνίδου, αναλαμβάνοντας τη θέση της Διευθύντριας Customer & Partner Experience, έχει ως βασικό καθήκον την επίβλεψη των δράσεων της εταιρίας, την παροχή σχετικής καθοδήγησης και την ανάπτυξη νέων πρακτικών, σε στενή συνεργασία πάντα με όλα τα τμήματα της εταιρίας, με βασικό γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και πελατών.

Η Βικτωρία Κιμωνίδου εργαζόταν από το 2002 ως Σύμβουλος Διοίκησης της Hellascom International, εταιρία μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, για την ανάπτυξη και εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε έργα άλλων εταιριών του Ομίλου ΟΤΕ. Πριν την Hellascom, εργάστηκε ως Business Development Manager στην Ideal Solutions (Ideal Group), καθώς και στη Sigma Securities στις πωλήσεις ξένων θεσμικών πελατών.

Έχει σπουδάσει Βιοχημεία και Μικροβιολογία στο King’s College London και είναι κάτοχος του διδακτορικού τίτλου στον τομέα Νευροεπιστημών από το Newnham College του Πανεπιστημίου Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας. Επιπλέον, έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής της έρευνας, ενώ έχει τελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πατρών και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Νίνα Τρυφωνοπούλου αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής της Microsoft Ελλάς, αναφορικά με την εταιρική και προϊοντική επικοινωνία της εταιρίας, καθώς και τη διαχείριση και ενίσχυση των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Νίνα Τρυφωνοπούλου προέρχεται από τη διεθνή Μη Κυβερνητική οργάνωση ActionAid Ελλάς, όπου ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Εξεύρεσης Πόρων από το 2005. Τα προηγούμενα 6,5 χρόνια εργαζόταν στο Τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της Coca-Cola Hellas A.E. ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικής επικοινωνίας, χορηγιών και προϊοντικής επικοινωνίας, ενώ το 2004 είχε αναλάβει τη διεύθυνση επικοινωνίας για τη χορηγία της Coca-Cola στους Ολυμπιακούς Αγώνες Aθήνα 2004 και την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία. Την περίοδο 1997-1998 εργάστηκε στην Coca-Cola Γαλλίας ως Presence Manager στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, France 98, ενώ το διάστημα 1996-1997, ήταν υπεύθυνη για το συντονισμό των χορηγιών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου "Αθήνα 97" της ΙAAF .

Η κ. Τρυφωνοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters of Science του London School of Economics (LSE) στον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Tags: Microsoft.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top