Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Μεγάλος διαγωνισμός Pramnos.net - Play247.gr

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 13/03/2008

Το Pramnos.net σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Play247.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό multimedia δημιουργίας, με πλούσια δώρα! Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει όσες φορές θέλει, δημιουργώντας διαφημιστικά banners για το Play247.gr. Τρεις από τους συμμετέχοντες θα επιλεχθούν σαν νικητές.

Μεγάλος διαγωνισμός Pramnos.net - Play247.gr
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των μελών μας και η επιβράβευση τους. Για αυτό και το πρώτο δώρο του διαγωνισμού είναι μια πρόταση μόνιμης συνεργασίας με το Play247.gr! Η συνεργασία αυτή αφορά τη δημιουργία multimedia υλικού και μπορεί να γίνει από το σπίτι σας! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο εισόδημα εκμεταλλευόμενοι τις ικανότητές σας, χωρίς όμως να χρειαστεί να αφήσετε πίσω άλλες ασχολίες σας.

Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα πάρουν από ένα MP3 Player mobiBLU DAH-1500i!

“Το Mp3 Player που δικαίως έκλεψε τις καρδιές των μουσικόφιλων και των εθισμένων με τα Gadgets, προσφέρει ότι θα επιθυμούσατε από ένα κορυφαίο Flash Memory Mp3 Player στο πιο μικρό περίβλημα! Οι φίλοι των σπορ θα το λατρέψουν για τις μικρές του διαστάσεις και το βάρος του, ενώ η δυνατότητα να φοριέται σαν περιδέραιο, το καθιστά αυτομάτως αντικείμενο του πόθου για το γυναικείο κοινό, αφού πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με μοντέρνο κυβικό σχεδιασμό. Βέβαια η φορητότητα και το Lifestyle δεν ήταν τα μοναδικά στοιχεία που απασχόλησαν τους μηχανικούς της mobiBLU κατά τον σχεδιασμό του. Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευχρηστία, τις δυνατότητες και την ηχητική ποιότητα, κάτι που γίνεται αμέσως αισθητό μόλις κάποιος ασχοληθεί μαζί του. Ο κύβος ερρίφθη για να σας συναρπάσει!”

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη διεύθυνση: http://www.pramnos.net/postt1875.html

Tags: play247.gr, pramnos.net, mp3 player, διαγωνισμός.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top