Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ανάψτε τις μηχανές! Έφτασε το Gran Turismo 5 Prologue

Παιχνίδια - 14/03/2008

Λάτρεις της οδήγησης, προσοχή!!! Ένας από τους πλέον θρυλικούς τίτλους όλων των εποχών είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο PLAYSTATION 3 (PS3)! Διαβάσατε σωστά - ο αυθεντικός εξομοιωτής οδήγησης με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια, επιστρέφει δριμύτερος.

Η Sony Computer Entertainment Europe και η Polyphony Digital βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το Gran Turismo 5 Prologue™, ο τίτλος-πρόγευση για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo™ 5 για PLAYSTATION®3, θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray Disc™ (BD) την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Το Gran Turismo™ στο PlayStation αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές παιχνιδιών της δεκαετίας παγκοσμίως– γνωστή για το ρεαλισμό, την ποιότητα του σχεδιασμού και τα physics των αυτοκινήτων. Πλέον με την ισχύ του PLAYSTATION®3 θα είναι ασταμάτητο! Στο Gran Turismo 5 Prologue θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε 71 εκπληκτικά αυτοκίνητα – ανάμεσα τους οχήματα των Lotus, Aston Martin, Subaru και -σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση- της Ferrari. Στο παιχνίδι μπορείτε να οδηγήσετε σε έξι άκρως ρεαλιστικές διαδρομές (με δύο εναλλακτικές πορείες για την κάθε μία) με εκθαμβωτικά γραφικά Υψηλής Ευκρίνειας. Υπάρχουν επίσης ολοκαίνουρια physics οδήγησης, προσφέροντας την πιο «αληθοφανή» εμπειρία που βιώσατε ποτέ, αλλά και βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων, για ακόμη πιο ανταγωνιστικές και σκληρές μονομαχίες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Gran Turismo™, θα μπορείτε να οδηγήσετε και να συναγωνιστείτε με άλλους παίκτες online. Μέσω του PLAYSTATION®Network (PSN) έως και 16 παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν σε ορισμένες από τις καλύτερες πίστες του κόσμου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια broadband σύνδεση και ένα PLAYSTATION®3. Μόλις συνδεθείτε κι αρχίσετε να δοκιμάζετε τις οδηγικές σας ικανότητες, τα Global Online Rankings (Παγκόσμια Κατάταξη) δεν θα αφήσουν καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Gran Turismo™.

Υπάρχει, επίσης, και το Gran Turismo™ TV – ένα διαδικτυακό κανάλι με άφθονο περιεχόμενο από το χώρο των μηχανοκίνητων, το οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του PLAYSTATION Network.

Μόλις παρακολουθήσετε όλες τις ζωντανές μεταδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο «ήρεμη» βόλτα στους διαδρόμους του μουσείου του Gran Turismo™, όπου μπορείτε να απολαύσετε «ψηφιακά εκθέματα» από την ιστορία των σημαντικότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες πρωταγωνιστούν στο Gran Turismo™.

Βασικά χαρακτηριστικά:

1. Το πρώτο Gran Turismo όλων των εποχών με online δυνατότητες: οδηγήστε online αντιμετωπίζοντας έως και 16 άλλους «άσσους» του Gran Turismo™.

2. Οδηγήστε 71 εκπληκτικά αυτοκίνητα.

3. Οδηγήστε στις πίστες: Eiger Nordwand, Daytona International Speedway, London City Track, Fuji Speedway, Suzuka και στο High Speed Ring – και στη συνέχεια οδηγήστε ξανά με εναλλακτικές πορείες.

4. Η ολοκαίνουρια μηχανή physics συνεπάγεται αυθεντικό –επόμενης γενιάς- έλεγχο οχημάτων.

5. Νέα και βελτιωμένη AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) για μια άκρως ανταγωνιστική εμπειρία οδήγησης.

6. Πρόσβαση στο Gran Turismo™ TV : ένα online τηλεοπτικό κανάλι για την αυτοκίνηση, στο οποίο μεταξύ άλλων προβάλλεται και η εκπομπή Top Gear του BBC.

7. Ένα εικονικό «μουσείο», στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία και η κληρονομιά των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτου.

8. Η προσωποποιημένη κεντρική σελίδα My Garage, στην οποία εμφανίζεται ρολόι, ημερολόγιο, χάρτης, πρόβλεψη καιρού και το καλεντάρι με τα σημαντικότερα γεγονότα της αυτοκίνησης παγκοσμίως.

9. Στο Quick Tune θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ισχύ, την πίεση των ελαστικών, τις αναρτήσεις και πολλά ακόμη.

10. Κι όλα αυτά σε απεικόνιση Υψηλής Ευκρίνειας, ανάλυσης 1080p.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά της ευρωπαϊκής έκδοσης του Gran Turismo 5 Prologue™:

1. Drift Mode – Η τεχνική του παίκτη στον τρόπο που στρίβει το αυτοκίνητο καταγράφεται σε συνάρτηση με τις στροφές, τις διαδρομές και τις ταχύτητες που αναπτύσσει μέσα στις «ζώνες μέτρησης», οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πίστας.

2. Διευρυμένες δυνατότητες «βελτίωσης» του αυτοκίνητου – Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου (μεταξύ άλλων την ισχύ, τα ελαστικά, τις αναρτήσεις), ενώ υφίσταται και η επιλογή της «γρήγορης μετατροπής» κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

3. Αγώνας δύο παικτών με μοιρασμένη οθόνη (Split Screen) – Επιτρέπει στους gamers να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και offline.

4. Νέοι αγώνες ταχύτητας – Οι οπαδοί της οδήγησης θα μπορούν να απολαύσουν μια ολοκαίνουρια σειρά προγραμματισμένων αγώνων και χρονομετρημένων δοκιμών.

Το πλήρες Gran Turismo 5™ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009. Μέχρι τότε υπάρχει άφθονη άκρως ρεαλιστική δράση και ταχύτατη οδήγηση στο Gran Turismo 5 Prologue™ στο PLAYSTATION®3 που κυκλοφορεί τώρα!

Για ακόμη περισσότερα, επισκεφθείτε το www.granturismoworld.com.


Tags: Playstation, psp, sony, Grand turismo.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • 2o διμοτικο σχολιο μακρυραχης
    By: Οδισσεας αγγελικας @ 14/01/2010

© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top