Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ο Κωτσόβολος ανακοινώνει την υποστήριξή του Blu-ray

Ειδήσεις » Εταιρείες - 17/03/2008

Ο Κωτσόβολος ανακοινώνει την υποστήριξή του προς τους καταναλωτές που επιθυμούν να σταματήσουν να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν τεχνολογία HD DVD και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου αλλά και μεγάλη γκάμα επιλογών για τους πελάτες του!! Στην σκληρή μάχη που δίνεται τον τελευταίο καιρό μεταξύ της τεχνολογίας DVD HD και Blu-Ray, ο Κωτσόβολος, ηγέτης και πρωτοπόρος στις τάσεις της τεχνολογίας, προχωράει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά και (μετά την κατάργηση των VCR) καταργεί τα DVD τεχνολογίας HD!

Το βήμα αυτό που πραγματοποιεί ο Κωτσόβολος έχει μεγάλη σημασία για την ελληνική αγορά και για τον Έλληνα καταναλωτή αν αναλογιστεί κανείς τις ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στις δυο τεχνολογίες που αφορούν την χωρητικότητα, την ταχύτητα και το υλικό υποστήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, το Blu-Ray προσφέρει στους χρήστες του υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου λόγω της μεγαλύτερης χωρητικότητας 25GB ανά στρώση δίσκου αλλά και της μεγαλύτερης ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων 54Mbps που διαθέτει σε σύγκριση με το HD DVD. Επιπλέον, το Blu-Ray εξασφαλίζει για εκείνους που θα το προτιμήσουν μεγαλύτερες δυνατότητες και πιο ευρείες επιλογές αφού η συγκεκριμένη τεχνολογία απολαμβάνει την συμβατότητα με μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών όπως είναι κινηματογραφικά στούντιο, εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και βιντεοπαιχνιδιών.

O πόλεμος των DVDs τελειώνει στα καταστήματα Κωτσόβολος με νικητή το BLU-RAY DVD αλλά και τον τελικό καταναλωτή που έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τη νέα τεχνολογία, να ενημερωθεί για όλες τις δυνατότητές της από το εξειδικευμένο προσωπικό της αλυσίδας Κωτσόβολος αλλά και να αποκτήσει ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην αγορά των DVDs στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο κ. Λουκογιαννάκης, Εμπορικός Διευθυντής των Μαύρων Συσκευών, δήλωσε: «Ο Κωτσόβολος, πάντα μπροστά σε θέματα τεχνολογίας θέτει τις τάσεις στην αγορά των μαύρων συσκευών και σταματάει την διάθεση HD DVDs. Από τώρα και στο εξής, ο Κωτσόβολος θα διαθέτει στα καταστήματά του την τελευταία τεχνολογία DVD Players BLU-RAY δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να τις αποκτούν κάνοντάς τες μέρος της καθημερινότητάς τους».


Tags: Blu-ray, HD DVD, Κωτσόβολος, vcr, dvd, hd.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top