Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Νέοι DELL Servers

Τεχνολογία » Hardware - 28/03/2008

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζουν τις επιδόσεις των server ή την αξιοπιστία για μια προσιτή τιμή. Οι νέοι server της Dell, PowerEdge R300 και Τ300 διαθέτουν κορυφαίες επιδόσεις, μνήμη και χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας, που υπήρχαν μέχρι σήμερα μόνο σε πιο ακριβά συστήματα σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Διαθέσιμοι σε παγκόσμιο επίπεδο οι server με τις μεγαλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία τους (μίας υποδοχής τετραπύρηνου επεξεργαστή)1 με τιμές που ξεκινούν από €910 για τον R300 (σε μορφή rack) και €825 για τον T300 (σε μορφή tower). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.dell.gr/poweredge

“Οι πελάτες επιθυμούν ταχύτερα συστήματα για την υποστήριξη των δικτύων τους σε κόστος που μπορούν να διαθέσουν» ανέφερε ο κ. Aongus Hegarty, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, Dell EMEA. “Προσέξαμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι νέοι servers R300 και T300 παρέχουν την καινοτόμο τεχνολογία για την οποία ενδιαφέρονται οι πελάτες μας – αύξηση των επιδόσεων και αξιοπιστία χωρίς πρόσθετο κόστος»

Ανώτερη απόδοση για ΜΜΕ

Χρησιμοποιώντας τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon® x5460, o PowerEdge R300 επιτυγχάνει απόδοση ανώτερη έως και 26% σε σχέση με τον HP DL320G5p2 και μέχρι 51% ανώτερη από το IBM System X32503. Ο T300 tower server επιτυγχάνει έως και 31% ανώτερες επιδόσεις σε σχέση με τον HP ML310 G54 και έως 51% ανώτερες από τον IBM System X3200.5

Οι νέοι servers R300 και T300 βοηθούν επίσης εταιρείες όπως οι ServInt να αντιμετωπίζουν καλύτερα απαιτητικές ως προς την μνήμη εφαρμογές προσφέροντας έως 24GB μνήμης – τρεις φορές την χωρητικότητα μνήμης ανταγωνιστικών συστημάτων μιας υποδοχής επεξεργαστή. Χαρακτηριστικά υψηλής διαθεσιμότητας περιλαμβάνουν σκληρούς δίσκους τεχνολογίας hot-plug και εφεδρικά τροφοδοτικά για την αύξηση του χρόνου παραγωγικής λειτουργίας και την διασφάλιση της πρόσβασης στα δεδομένα

Επιπλέον, ο R300 βοηθάει τους πελάτες στην εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι ένας εκ των πλέον ενεργειακά αποδοτικών servers, παρέχοντας κορυφαίες επιδόσεις/watt σε σχέση με όλα τα ήδη δημοσιευμένα αποτελέσματα SPECpower 6

«Σήμερα, βασιζόμαστε αποκλειστικά στους ενεργειακά αποδοτικούς, υψηλών επιδόσεων servers Dell PowerEdge 2950 σε μορφή rack για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές λύσεις φιλοξενίας – SuperVPS- στους πελάτες μας» ανέφερε ο κ. Reed Caldwell, ιδρυτής και CEO της ServInt, του αναγνωρισμένου ηγέτη στην αγορά τον εικονικών ιδιωτικών server (VPS- Virtual Private Server) με πελάτες κάθε μεγέθους από όλες τις περιοχές του κόσμου. «Ο Dell R300 είναι η φυσική εξέλιξη τόσο για την σειρά ServInt- Enterpise Class VPS, όσο και για την πρόσφατη ανακοίνωσή μας της σειράς Green Initiative η οποία προωθεί την φιλοξενία εφαρμογών με οικολογική ευαισθησία. Καμιά άλλη πλατφόρμα που δοκιμάσαμε δεν μας έδωσε χαρακτηριστικά, αξιοπιστία, επιδόσεις ή επεκτασιμότητα με τόσο μικρή κατανάλωση. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι με τις μικρές διαστάσεις του R300 που παράλληλα επιτρέπουν εξαιρετική κλιμάκωση.

Προηγμένη ασφάλεια και υπηρεσίες

Οι Dell PowerEdge R300 και T300 ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βοηθούν τους πελάτες να προστατεύουν τις επενδύσεις τους σε server, περιλαμβάνοντας:

• Μονάδα TPM (Trusted Platform Module) για ενίσχυση της ασφάλειας, επιτρέποντας την επικύρωση, κρυπτογράφηση και προστασία κρίσιμων πληροφοριών.

• Εσωτερικός περιορισμός USB για μείωση κινδύνου απώλειας δεδομένων και προβλημάτων ασφαλείας.

• Δυνατότητες κλειδώματος πλαισίου και διακόπτης ανίχνευσης παραβίασης του περιβλήματος για προστασία έναντι σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους σκληρούς δίσκους, στα περιφερειακά και στην μονάδα ελέγχου.

Η νέα σειρά υπηρεσιών υποστήριξης ProSupport, παρέχει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή πακέτων υποστήριξης. Οι επιλογές υποστήριξης σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά των νέων servers R300 και T300, επιτρέπουν στους πελάτες να εστιάζουν λιγότερο στην τεχνολογία και περισσότερο στην παραγωγικότητα και την ανάπτυξη της εταιρείας τους.


Tags: server, dell, poweredge.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top