Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η LG παρουσιάζει τη νέα τηλεόραση PG6000

Digital Home - 31/03/2008

Η LG Electronics, ηγέτης στη διεθνή αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει σήμερα την παγκόσμια διάθεση της υπερ-μινιμαλιστικής, screen-only τηλεόρασης plasma PG6000.

Η PG6000 είναι η πιο λεία τηλεόραση που έχει δημιουργηθεί ως τώρα. Πρόκειται για μία τηλεόραση χωρίς πλαίσιο, δηλαδή η οθόνη καλύπτει όλο το μπροστινό της μέρος. Μοιάζει με κομψοτέχνημα που κοσμεί τον τοίχο, χωρίς παράλληλα να υστερεί σε ποιότητα εικόνας.

Η LG PG6000 αποτελεί την πρώτη τηλεόραση που ενσωματώνει τεχνολογία single-layer, αποκτώντας έτσι μία ενιαία και λεία όψη, χωρίς πλαίσιο. Η PG6000 ενσωματώνει οθόνη και τηλεόραση σε ένα σύνολο, αφήνοντας στο παρελθόν το βαρύ «δέσιμο» που πλαισίωνε ως τώρα τις οθόνες των τηλεοράσεων plasma. Η PG6000 μοιάζει με μαύρη, ενιαία γυάλινη επιφάνεια, κρεμασμένη στον τοίχο.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση, παρόλα αυτά, δε θυσίασε την ποιότητα για χάρη της καλαισθησίας. Μπορεί, λοιπόν, να είναι περήφανη για τον μεγαλύτερο στη βιομηχανία λόγο αντίθεσης 30.000:1 και την τεχνολογία (fluid motion) που εξασφαλίζει ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) μεγαλύτερο από 180 Hz. Χάρη σε αυτές της τεχνολογίες: η απόδοση εικόνας στην PG6000 έλαβε πιστοποιητικό THX Display, σήμα κατατεθέν για τη βιομηχανία στην ποιότητα της εικόνας του video, ενώ η LG Electronics αναδείχθηκε ως μία από τις πρώτες mainstream εταιρίες ηλεκτρονικών που απέκτησε πιστοποιητικό για plasma HDTV.

H PG6000 χρησιμοποιεί το σύστημα μη ορατών ηχείων της LG, που βελτιώνει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τον ήχο της τηλεόρασης. Αντί να καλύπτονται τα ηχεία με το γνωστό, άκομψο πλέγμα, αυτό το μοναδικό, προσεκτικά ρυθμισμένο από το φημισμένο ειδικό του ήχου κ. Mark Levinson σύστημα, προσφέρει στους θεατές μία εκπληκτικά πλούσια και ζωντανή ποιότητα ήχου, χρησιμοποιώντας ολόκληρη την τηλεόραση σαν ηχητική επιφάνεια.

Επίσης, χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα και αναβαθμισμένα για το 2008 panel, καθώς και το LG Dual XD Engine της LG. Χάρη σε αυτά, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζουν τα μάτια τους. Η LG σχεδίασε τη συγκεκριμένη τηλεόραση με σκοπό να προσελκύσει καταναλωτές που θέλουν η τηλεόρασή τους να προσφέρει πολλά περισσότερα από την καλή ποιότητα εικόνας. Αυτή η τηλεόραση απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μια τηλεόραση που να προσαρμόζεται απόλυτα στο χώρο χάρη στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό της, τον οποίο η τεχνολογία της LG έκανε πραγματικότητα.

Η PG6000 θα είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Ειδικά χαρακτηριστικά

- Μη ορατά ηχεία

- Νέα panel (2008)

- Αναλογία αντίθεσης 30.000:1

- Dual XD Engine

- ΤΗΧ/ISF

- Clear Voice

- AV Mode/ 4 HDMI / USB2.0 Stylish OSD Design

- Εγγύηση 100.000 ωρών


Tags: LG, Plasma, PG6000.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top