Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

SOCOM - Η απόλυτη σύγκρουση

Παιχνίδια - 09/04/2008

Το SOCOM: Confrontation φέρνει την περιβόητη σειρά παιχνιδιών SOCOM στο PLAYSTATION 3 (PS3). Εστιασμένο αποκλειστικά στο διαδικτυακό παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο την ισχύ του PLAYSTATION Network, το SOCOM: Confrontation προσφέρει τη σύγχρονη εμπειρία πολεμικών αναμετρήσεων που έκανε διάσημη τη σειρά SOCOM.

Το SOCOM: Confrontation επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται ελεύθερα, να σχηματίζουν ομάδες, και να συναγωνίζονται με έως και 32 παίκτες στα πλαίσια μαχών ή τουρνουά πολλών παικτών. Προσαρμόστε το χαρακτήρα σας κι εφοδιάστε τον με μια μεγάλη γκάμα όπλων. Στρατολογήστε ή στρατολογηθείτε από άλλους σε μια επιλεγμένη ομάδα, η οποία αποτελείται από ανεξάρτητους παίκτες ή φίλους με τους οποίους «υπηρετήσατε» ξανά μαζί. Είτε είστε ο ηγέτης της ομάδας, είτε ένας απλός στρατιώτης που δέχεται εντολές θα διαδραματίσετε κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι. Αυτή είναι η ευκαιρία για να αποδείξει η ομάδα σας την ανωτερότητα της έναντι των καλύτερων στρατιωτών του πλανήτη!

Παρουσιάζοντας ορισμένα από τα καλύτερα εκπαιδευμένα συντάγματα Ειδικών Δυνάμεων στον κόσμο, το SOCOM: Confrontation απαιτεί –όπως και τα πραγματικά στρατιωτικά σενάρια- στρατηγική και συνεργασία. Ανταμείψτε τους στρατιώτες σας όχι μόνο όταν είναι θαρραλέοι, αλλά και όταν χρησιμοποιούν την ευφυΐα και το ομαδικό τους πνεύμα. Αναζητήστε τους καλύτερους πολεμιστές από όλο τον κόσμο, προκειμένου να ενδυναμώσετε την ομάδα σας, ενώ παράλληλα οδηγείτε τους άνδρες σας σε αναμετρήσεις με ικανότατους αντιπάλους.

Η online παρουσία του SOCOM Confrontation αποκλειστικά στο PLAYSTATION Network υποστηρίζεται και από το SOCOM.com, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε την ομάδα σας ακόμη κι αν δεν βρίσκεστε κοντά στο PLAYSTATION®3. Υποστήριξη θα βρείτε και μέσω τακτικών downloads από το PLAYSTATION Network -ανάμεσα τους νέοι χαρακτήρες, όπλα και χάρτες.

Το στοιχείο του συναγωνισμού, είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας στο SOCOM Confrontation και γι’ αυτό είναι διαθέσιμα πολυάριθμα τουρνουά, τα οποία επιτρέπουν σε εσάς και την ομάδα σας να επιδείξετε στρατιωτικές γνώσεις, αλλά και γενναιότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε προκαθορισμένα τουρνουά, τα οποία είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας και διοργανώνονται, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα, σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά, που καθιστούν το SOCOM Confrontation ένα τόσο σημαντικό online παιχνίδι είναι τα εξής:

• Έντονη εμπειρία μάχης με έως και 32 αντίπαλους παίκτες σε ανάλυση High Definition.

• 7 άκρως λεπτομερείς χάρτες.

• Νέα μηχανή «χτισμένη» αποκλειστικά για το PS3 με αναβαθμισμένα physics, βελτιωμένο φωτισμό και πιο ρεαλιστική βαλλιστική «απεικόνιση».

• Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε ομάδες Ειδικών Δυνάμεων: Navy SEALs (Η.Π.Α.), Special Air Service (SAS, Μ. Βρετανία), Kommando Spezialkräfte (KSK, Γερμανία), Unidad de Operaciones Especiales (UOE, Ισπανία), 1er Régiment de Parachutistes d’Infanterie de Marine (1er RPIMa, Γαλλία)

• Ασυναγώνιστες λειτουργίες ομαδικού παιχνιδιού βελτιωμένη υποστήριξη των «clan» και «ladder».

• Τα τουρνουά οργανώνονται σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

• Δυνατότητες σχηματισμού ομάδων που αποτελούνται από φίλους και ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στα online παιχνίδια.

• Συνεργασία με το SOCOM.com: παρακολούθηση στατιστικών, εργαλεία διαχείρισης της ομάδας, σελίδες My SOCOM και πολλά ακόμη.

Αυτό είναι το απόλυτο παιχνίδι για τον «online στρατιώτη» του 21ου αιώνα.

Το SOCOM Confrontation™ έρχεται στο PLAYSTATION®3 και θα είναι διαθέσιμο, τόσο σε δίσκο Blu-ray, όσο και ως download μέσω του PLAYSTATION Network.


Tags: Socom, playstation, ps3, sony, online gaming.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top