Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

PACKARD BELL Easynote MB66

Τεχνολογία » Hardware - 14/04/2008

Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του Easynote MB66 σε δυο διαφορετικά configuration με κοινό παρονομαστή οθόνη 15,4 ιντσών τεχνολογίας Packard Bell Diamond View και πλήθος δυνατοτήτων.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τις 2 εκδόσεις του Easynote MB66 είναι ο επεξεργαστικός πυρήνας και η χωρητικότητα των σκληρών δίσκων που καλούνται να φιλοξενήσουν τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Στη διαμόρφωση του Easynote MB66 Τ8100 ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα νέας γενιάς Intel Core 2 Duo Τ8100 στα 2,1 GHz πέρα από την σχέση οικονομίας και απόδοσης αναλαμβάνει να απογειώσει τις αισθήσεις του κατόχου του κατά την ταυτόχρονη εφαρμογή πολλαπλών multimedia εφαρμογών. Αντίστοιχα πλεονεκτήματα εξασφαλίζει και το Easynote MB66 Τ5550 με επεξεργαστή επίσης διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo Τ5550 με συγχρονισμό όμως στα 1,8 GHz.

Η δεύτερη ειδοποιός διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των 2 εκδόσεων του Easynote MB66 είναι η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου SATA καθώς στο μεν Easynote MB66 Τ8100 αγγίζει τα 250 GB ενώ στο Easynote MB66 Τ5550 τα 160 GB.

Και στις δυο εκδόσεις του Easynote MB66 την πιστή απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset Geforce 8400M της Nvidia με 256MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης 15,4 ιντσών τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης.

Στα υπόλοιπα κοινά τους χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μνήμη DDR2 στα 2048 MB, Dual Layer ± R9 DVD, έξοδο DVI-I, HDMI, 4 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου WiFi 802.11b/g, bluetooth, κάρτα δικτύου 10/100, modem, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων, αναγνώστης καρτών 4 σε 1, στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ καθώς και ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Για μέγιστη παραγωγικότητα και αυτονομία το Easynote ΜΒ66 διαθέτει ξεχωριστό πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο καθώς και ειδικό πλήκτρο ECO με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η συνολική κατανάλωση ρεύματος εξασφαλίζοντας στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το Easynote ΜΒ66 της Packard Bell διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη DIONIC μέσω του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της και των καταστημάτων Media Markt, Expert, E-shop, Shop21, Electronet, Microland και Fnac με τιμή που ξεκινά από 899 Ευρώ για το Easynote MB66 Τ5550 και από 999 Ευρώ για το Easynote MB66 Τ8100 (συμπ. ΦΠΑ 19%). Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των προϊόντων της Packard Bell καλύπτονται από 2ετή εγγύηση δωρεάν παραλαβής και επιστροφής στον πελάτη - Pick up repair and return (PURR) κάτι που άλλωστε αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δες την Ψηφιακά».


Tags: Packard Bell, Easynote.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top