Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Nokia 5320 XpressMusic και Nokia 5220 XpressMusic

Τεχνολογία » Gadgets - 05/05/2008

Η Nokia παρουσίασε δύο νέες μουσικές συσκευές, ενισχύοντας τη σειρά μουσικών συσκευών Nokia XpressMusic. Τα νέα Nokia 5320 XpressMusic και Nokia 5220 XpressMusic προσφέρουν ποικιλία μουσικών δυνατοτήτων και εμπειρίες διασκέδασης με τα πιο φρέσκα και στιλάτα σχέδια της αγοράς. Οι συγκεκριμένες συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Οι νέες συσκευές που προστέθηκαν στην κατηγορία XpressMusic την αναβαθμίζουν με νέους τρόπους ώστε οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα Μέσα, καθώς επίσης και να αλληλεπιδρούν και να μοιράζονται περιεχόμενα με τους φίλους τους και τις κοινότητες, όποτε και όπου κι’ αν βρίσκονται.

Nokia 5320 XpressMusic – Δυναμική σχεδίαση, 3G προσφορά διασκέδασης

Με δυναμική σχεδίαση και 3G ιδιότητες ψυχαγωγίας, το Nokia 5320 XpressMusic προσφέρει εξαιρετικές μουσικές δυνατότητες και σύνδεση στο διαδίκτυο. Με το καινοτόμο χαρακτηριστικό φωνητικού - ελέγχου «Πες» και «Παίξε», οι καταναλωτές μπορούν απλά προφέροντας το όνομα του αγαπημένου τους καλλιτέχνη ή τον τίτλο του τραγουδιού να ενεργοποιήσουν τη μουσική που θέλουν να ακούσουν. Προσφέροντας μία ποικιλία από επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, το Nokia 5320 XpressMusic διαθέτει εξειδικευμένα πλήκτρα μουσικής, βύσμα ήχου 3.5mm, δυνατότητα αναπαραγωγής τραγουδιών έως και 24 ώρες, ηχητικό τσιπ για υψηλή ποιότητα ήχου, επεκτάσιμη μνήμη μέχρι και 8GB, HS-USB για γρήγορη μεταφορά μουσικής και HSDPA για γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα.

Η πλήρης μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, με πρόσβαση στην υπηρεσία Ovi και Nokia Search 4.1 επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα και γρήγορα περιεχόμενα και πληροφορίες. Επιπλέον, τα εξειδικευμένα πλήκτρα N-Gage και η οριζόντια προβολή οθόνης προσφέρουν μία πραγματική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ το HSDPA προσφέρει άμεση πρόσβαση στο N-Gage, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα. Το Nokia 5320 XpressMusic αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Nokia 5220 XpressMusic – Ακραία, μοναδική σχεδίαση, μουσική για τα πλήθη

Το Nokia 5220 XpressMusic παρέχει άμεση πρόσβαση στην μουσική ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με μία μοναδική ασύμμετρη σχεδίαση. Για πρώτη φορά μία συσκευή Nokia XpressMusic περιέχει ενσωματωμένο κορδόνι για εύκολη μεταφορά οπουδήποτε. Ανάμεσα στα επιπλέον χαρακτηριστικά του Nokia 5220 XpressMusic είναι η έως και 24 ώρες αναπαραγωγή μουσικής, τα εξειδικευμένα πλήκτρα XpressMusic και το βύσμα ήχου 3.5mm. Το Nokia 5220 XpressMusic αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Με το Nokia Music Store, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια μεγάλων αλλά και ανεξάρτητων εταιριών, Διεθνών και τοπικών καλλιτεχνών, να αναζητήσουν, να κατεβάσουν, να τα αποθηκεύσουν στον υπολογιστή ή και απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο.

Nokia Mini Speakers MD-8 – Ισχυρός, φορητός ήχος

Συμπληρώνοντας τις νέες συσκευές Nokia XpressMusic, η Nokia παρουσίασε τα ηχεία Nokia mini Speakers MD-8. Με μία λεία σχεδίαση σε μέγεθος τσέπης, καθώς και καθαρό στερεοφωνικό ήχο, αυτά τα φορητά mini ηχεία συνδυάζουν την αναπαραγωγή μουσικής έως και 40 ώρες, μία κεραία FM για εύρεση συχνοτήτων, καθώς και ένα καλώδιο που δεν μπλέκετε εύκολα. Τα συμβατά Nokia Mini Speakers MD-8 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2008

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Τα νέα μουσικά κινητά τηλέφωνα, Nokia 5220 XpressMusic και Nokia 5320 XpressMusic που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αποτελούν μια ακόμη καινοτόμο προσθήκη στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζουμε τη σειρά των Nokia κινητών τηλεφώνων που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα έχοντας σαν στόχο να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή για προηγμένη τεχνολογία σε προσιτή τιμή».


Tags: Nokia, Alpha Copy, Κωνσταντινίδης, 5220, 5320, xpressmusic.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top