Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η DSLR 200 και οι ψηφιακές κορνίζες της Sony κατακτούν δύο βραβεία TIPA

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 07/05/2008

Η κριτική επιτροπή των πιο σημαντικών βραβείων στην Ευρώπη στο χώρο της φωτογραφίας απένειμε στο compact μοντέλο 200 τον τίτλο της καλύτερης entry level φωτογραφικής μηχανής DSLR στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή:

«Η ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά, η πολύ ελκυστική τιμή και ο φακός zoom των 18-70mm καθιστούν τη Sony 200 την ιδανική φωτογραφική μηχανή για όσους τώρα ξεκινούν και επιθυμούν να έχουν όλα τα οφέλη της φωτογράφησης με μια φωτογραφική μηχανή D-SLR. Ο αισθητήρας των 10,2 megapixels προσφέρει λήψεις κορυφαίας ποιότητας με ευαισθησία που φθάνει ως και ISO 400 και ακόμα μεγαλύτερη,* ενώ το σύστημα αυτόματης εστίασης είναι ταχύ και ακριβές. Η μεγάλη οθόνη LCD προσφέρει καθαρή και φωτεινή εικόνα κατά την προβολή των φωτογραφιών. Το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και το σύστημα προστασίας από τη σκόνη είναι πολύ αποτελεσματικά. Μια εκπληκτική, χαμηλού κόστους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η οποία είναι εύκολη στη χρήση και άξιος νικητής».

Επιπλέον, οι κομψές ψηφιακές κορνίζες DPF-V900/V700 έλαβαν το βραβείο της καλύτερης ψηφιακής κορνίζας στην Ευρώπη. Η κριτική επιτροπή αναφέρει σχετικά:

«Οι ψηφιακές κορνίζες της Sony DPF-V900 (με οθόνη 9 ιντσών) και DPF-V700 (με οθόνη 7 ιντσών) προσφέρουν ανάλυση WVGA (800x480 pixels) και λόγο οθόνης 15:9. Ο επεξεργαστής Sony BIONZ με τεχνολογία εντοπισμού προσώπων επιτρέπει την ταχεία προβολή αρχείων μεγάλου μεγέθους και προσφέρει διορθώσεις, όπως η βελτίωση της εστίασης, η εξάλειψη των κόκκινων ματιών και η ρύθμιση της έκθεσης. Οι ψηφιακές φωτογραφίες μπορούν να μεταφερθούν στην εσωτερική μνήμη της κορνίζας μέσω ποικίλων τύπων καρτών μνήμης ή μέσω του καλωδίου USB, απευθείας από ένα PC ή μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Οι ψηφιακές κορνίζες DPF-V900 και DPF-V700 υποστηρίζουν τις μορφές αρχείων JPEG, TIFF, BMP και Sony RAW, ενώ μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση χάρη στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο».

Η Sony κατέκτησε ακόμα φέτος ένα τρίτο βραβείο TIPA. Το Sony Compact Picture Station κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Photo Kiosk στην Ευρώπη.

200 digital SLR

Η 200 προσφέρει σε όσους αγοράζουν για πρώτη φορά μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR την ιδανική ισορροπία ποιότητας και ισχυρών δημιουργικών χαρακτηριστικών σε μια compact και εύκολη στη χρήση συσκευή. Ο αισθητήρας CCD της συσκευής, ανάλυσης 10,2 ενεργών megapixels, υποβοηθάται από τον ισχυρό επεξεργαστή BIONZ εξασφαλίζοντας λεπτομερείς εικόνες με χαμηλά επίπεδα θορύβου σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας που φθάνουν ως και τις προδιαγραφές του ISO 3200. Η 200 ξεχωρίζει επίσης χάρη στην ταχεία και ακριβή αυτόματη εστίαση και στην τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot η οποία προσφέρει 2,5 – 3,5 βήματα με όλους τους φακούς .

Ψηφιακή φωτογραφική κορνίζα

DPF-V900/V700

Οι ψηφιακές κορνίζες της σειράς Sony DPF-V, διαθέσιμες με οθόνες 9 και 7 ιντσών, συνδυάζουν την κομψή σχεδίαση με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας HD και τις εύχρηστες επιλογές προβολής. Την κομψή σχεδίαση συμπληρώνουν προηγμένα γνωρίσματα, όπως ο αισθητήρας προσανατολισμού που περιστρέφει αυτόματα τις φωτογραφίες, εξασφαλίζοντας σωστή προβολή σε οποιονδήποτε προσανατολισμό και αν είναι τοποθετημένη η κορνίζα.


Tags: sony, dslr.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top