Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Ψηφιακή Πένα και Mouse Quest από την Info-Quest

Τεχνολογία » Hardware - 10/09/2008

Αναζητάτε έναν τρόπο για να περάσετε από το χαρτί στον υπολογιστή σας μία σημείωση, ένα χειρόγραφό σχέδιο ή μια ιδέα της στιγμής; Θέλετε να εξατομικεύσετε τα έγγραφά σας βάζοντας την υπογραφή σας ή προσθέτοντας ένα σχόλιο με τον γραφικό σας χαρακτήρα; Τώρα με την Ψηφιακή Πένα και Mouse Quest, μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα αυτά και πολλά περισσότερα γρήγορα και απλά.

Η Ψηφιακή Πένα & Mouse Quest είναι μία πρωτότυπη και έξυπνη συσκευή που λειτουργεί ως συμβατικό ποντίκι, στυλό διαρκείας (με standard ανταλλακτικά ballpoint) και ψηφιακή πένα, επιτρέποντάς σας να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή και βέβαια να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε με τρίτους ό,τι σημειώνετε στο χαρτί. Έτσι σημειώσεις, σχέδια, σκίτσα, υπογραφές, σχόλια ή διορθώσεις, μπορούν στο λεπτό να γίνουν ψηφιακά, ενώ επιπλέον τα χειρόγραφα αγγλικά κείμενα μετατρέπονται σε επεξεργάσιμα κείμενα H/Y. Η συσκευή είναι μοντέρνα και κομψή, λειτουργεί χωρίς μπαταρίες, σε οποιοδήποτε χαρτί και είναι εύκολη στην εγκατάσταση και ιδιαίτερα εύχρηστη, επιτρέποντας αμέτρητες εφαρμογές και χρήσεις.

Η Ψηφιακή Πένα & Mouse Quest, είναι το πρώτο από μία σειρά έξυπνων περιφερειακών προϊόντων και αξεσουάρ, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά από την Info-Quest, με το όνομα Quest. Τα νέα προϊόντα θα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα, υψηλή απόδοση, χρηστικότητα, ανταγωνιστική τιμή και πάνω απ’ όλα ολοκληρωμένη υποστήριξη, χαρακτηριστικά που μόνο η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής μπορεί να εγγυηθεί, όπως ακριβώς κάνει και με τους υπολογιστές Quest για περισσότερα από 17 χρόνια.

Η Ψηφιακή Πένα & Mouse Quest προσφέρεται με συγκεκριμένα μοντέλα υπολογιστών Quest Xpand, ενώ είναι διαθέσιμη από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr της Info-Quest. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του προϊόντος είναι € 25 (με το ΦΠΑ).


Tags: quest, info-quest, mouse, πένα, you.gr.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top