Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις


:: προτάσεις

:: Gallop
[ Περισσότερα ]
στο Web
στο pramnos.net

Αρχή » Αρθρογραφία

Η MD5 διανέμει στην Ελλάδα τις λύσεις ασφαλείας της Sophos

Τεχνολογία » Software - 23/09/2008

Η συνεργασία με τη Sophos, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε ασφάλεια και έλεγχο συστημάτων πληροφορικής, μεταφέρει στην Ελληνική αγορά τεχνολογική πρωτοπορία και τεχνογνωσία.

Η Sophos, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε ασφάλεια και έλεγχο συστημάτων πληροφορικής, και η MD5, ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στις λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης περιεχομένου, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την προώθηση των λύσεων της Sophos στην ελληνική αγορά.

Η Sophos, ακολουθώντας μία 100% στρατηγική διανομής, προχωρεί σ΄ αυτή τη συμφωνία έχοντας στόχο να επεκτείνει την πρόσβαση των καναλιών της στο τελικό κοινό, μέσω της εξεύρεσης νέων συνεργατών.

Η Sophos διαφοροποιείται από άλλους παρόχους στην αγορά, ως προς το ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, εξειδικεύεται στη διαχείριση ασφάλειας περιεχομένου και περιλαμβάνει δωρεάν τεχνική υποστήριξη απευθείας από τους μηχανικούς της σε όλες τις λύσεις της.

Σύμφωνα με τον Martín Carvallo, Διευθυντή της Sophos για τη Νότια Ευρώπη, «αυτή η συμφωνία δημιουργεί μία νέα και σαφή εναλλακτική λύση για τους Έλληνες πελάτες, οι οποίοι θα ωφεληθούν από την τεχνολογική πρωτοπορία της Sophos και την τεχνογνωσία της στον χώρο της ασφάλειας.

Στην MD5 βρήκαμε έναν συνεργάτη με πολύ έμπειρους επαγγελματίες και σαφή φιλοδοξία να δημιουργήσουν τεχνικά και επιχειρηματικά οφέλη για τους πελάτες τους. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε η ταχεία ενοποίηση και συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων. Οι εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη συνεργασία μας».

Η MD5 θα διανέμει όλη την γκάμα λύσεων της Sophos:

- Sophos web filtering solutions

- Sophos email filtering solutions

- Sophos endpoint solutions

- Sophos NAC solutions

Οι Sophos και MD5 οργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις για τις επιχειήσεις και το κανάλι στις αρχές Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιάσουν τα οφέλη της συνεργασίας τους, το επιχειρηματικό και το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, καθώς και τις διάφορες δραστηριότητες marketing. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την MD5 στο 2106563852.


Tags: sophos, MD5.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2008, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Διαφημιστείτε! . Top